04.08.2012, 00:20 | #1 |
|
Peynirin Yararları
|
04.08.2012, 00:32 | #2 |
|
Cevap: Peynirin Yararları
|
04.08.2012, 00:53 | #3 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Süt, yoğurt ve peynirin insan vücuduna olan faydaları hafife alınamaz. O kadar çok peynir çeşidi var ki, bildiğim bellediğim birkaç tür dışında hiç birini yemiyorum. Paylaşım için teşekkürler Başakça. |
||
04.08.2012, 02:38 | #4 |
|
Peynir yerken yararından çok tadını düşünüyorum ben...
04.08.2012, 02:39 | #5 |
|
Uzun zamandır kahvaltı etmediğim için peynir de yemiyorum. Ne çok yerdim oysa ki eskiden..
|
05.08.2012, 03:47 | #6 |
|
Konuda değinilmeyen bir yararı da hamur işlerine ayrı bir lezzet verir..
Teşekkürler Başakça...
29.11.2013, 11:44 | #7 |
|
Sevdiğim ürünlerin yararlarını öğrendikçe mutlu oluyorum ve daha da çok yemek ihtiyacı hissediyorum.
Şimdi güzel bir tulum peyniri ,simit ve çay nasılda güzel giderdi. Teşekkürler Başakça.
29.11.2013, 12:01 | #8 |
|
Ben genelde fareleri öldürmek için tuzaklara koyuyorum
|
7 Üyemiz Med-Cezir'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.11.2013, 15:30 | #9 |
|
'phenylethylamine' Bence böyle bir şey yok. Bilim insanları auralarından uyduruyorlar böyle kelimeleri ki daha bilimli görünsünler. Mesela ben çayın içinde hidrosülfürthylaminelethly var desem havamdan geçilmez. Neymiş aşk sinyali yolluyormuş phenylethylamine. Ya arkadaşım azcık işinize bakın ya. Ne menem peynirmiş o aşklı falan. Kızlı erkekli peynire gircem valla
esena bola aga besa ama esi ucegiras. -Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi? Üstat da;Evet demiş.. Adam peki demiş, -Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi? Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi? |
7 Üyemiz Paneb'in Mesajına Teşekkür Etti. |
29.11.2013, 15:35 | #10 |
|
Ne marifetleri varmış peynirin
İzmirli arkadaşlar bilirler Urlanın kendine has bir peyniri var hala tadı damağımda Her peynir yenmiyor heleki bu mucizevi faydalarını okuduktan sonra Teşekkürler @Başakca |
8 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |