![]() |
![]() |
#2243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben hep buradaydım ki sen yoktun
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
![]() Hep buradasın ona itirazım yok da, bu topikte var mıydın ![]() |
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#2245 |
![]()
Evet doğru söylüyorsun, burada yoktum
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
![]()
Günaydın
Avcunda Belkıslardan derlediği inciler – meyve: çillizerdali – Yırtılan ipek sesiyle kalbi pazaryeridir Göçebe tanrısıyla aynı tastan su içer – şiir: sevap hanesi – Yedi kırlangıç ömrü abıhayat şenliğidir Hüseyin CAHİT |
![]() |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#2248 |
![]()
Günaydın
Bin cefalar etsen almam üstüme Gayet şirin geldi dillerin dostum Varır yad ellere meyil verirsen Kış ola bağlana yolların dostum İlahi onmaya yârdan ayıran Bahçede bülbüller ötüyor uyan Kula gölge ise Allaha ayan Senden ayrılalı gülmedim dostum Pir Sultan Abdal |
![]() |
![]() |
#2250 |
![]()
Günaydın
Sen bir karanfilsin, delisin İçlisin de, bükersin hemen boynunu Mendilimin içindeki kirazdır Mendilin içi kiraz Bilmem ki, ne desem, yaz mutluluğu. Edip Cansever |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
günaydın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |