![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öğretmenlere Güvenlik Soruşturması: İnsanları Damgalamanın Yeni Yöntemi
|
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
Soruşturulsun ne olmuş. Yarası olan gocunur. Biz işe girerken soruşturdular. Soruşturdular da ne oldu... Bana bir zararı olmadı. Artık her şey mesela yapılıyor. Öyle eften püften şeylere yaygara yapmanın bir anlamı yok. Muhalefeti adam gibi yapın.
Öyle istediniz...öyle seçtiniz ve böyle idare ediliyorsunuz. |
![]() |
5 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() @Tura bahsedilen soruşturma adli sicil kaydı gibi bir şey değil. İşe başvururken adli sicilden sabıka kaydı (temiz kağıdı) alınır ve yeterli olurdu ve olması gerekir.
![]() |
#4 |
![]()
Ben adli soruşturmadan değil, güvenlik soruşturmasından bahsediyorum.
Ben kripto personeliyim. |
![]() |
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 | |
![]()
|
|
![]() |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
|
![]() |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Aslında bu durum uzun zamandır var zaten.Yani güvenlik soruşturması yapılmadan önce de vardı...Güvenlik soruşturmasıyla, bugüne dek yasal olmadık şekilde görevlendirilenlerin önünü açacaklar sadece, olan bu... Öğretmen sendikaları hiç konuşmasınlar.Konuşabilmeleri için, farklı öğretmen sendikalarının yıllar öncesinde mesleki anlamda mutabakata varmaları gerekirdi, ama diğer sendikalarda olduğu gibi öğretmen sendikaları da parça pinçik... Sadece öğretmen sendikaları değil, diğer sendikalar da dahil artık kanunsuzluklara, hukuksuzluklara ses çıkaramaz durumdalar...Yani şu an sendikaların bir çoğu zaten büyüklere masal anlatan sendikalar, başka birşey değil, hiçbir fonksiyonu da yok...Sadece göstermelik. Sağlıcakla kalınız... |
|
![]() |
4 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Buna göre hemen Jandarma ise gecip, Keske Yünan Kazansaydi diyen Aidsten geberenin ellerini öpenleri yakalamasi lazim!. Böylelikle Her ihtimalde Vatan Hainligince Gerdege giren Vatan Hainleinden kurtulmus olup, AKP Kendikendini infaz etmis olur!.
![]() |
#9 |
![]()
Fikirler ve politikalar toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenemeyecek derecede çağ dışıysa geriye zorbalıktan başka bir seçenek kalmıyor birileri için.
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
damgalamanın, güvenlik, insanları, Öğretmenlere, soruşturması, yeni, yöntemi, İnsanları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |