![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba,
Dün gece saat 03:00 gibi benim telefonda da başladı...Bir çok uygulama için " Durduruluyor " hatası vermeye başladı... İnternette, oradan buradan videolardan anladıklarımı yapmaya çalıştım nafile...Defalarca açıp kapattım nafile...Sonrasında hadi dedim içindekileri bilgisayara alayım da yarın bir telefoncuya götüreyim diye hamle yaptım...Baktım normale döndü... Ben de anlamadım telefon korktu heralde " telefoncu " deyince, dişçi deyince diş ağrısının geçmesine benzedi benim telefon... Ama sanırım Samsung'ta daha fazla bu sorun... Sağlıcakla kalınız... |
![]() |
Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
açıklama, android, ediyordu, googledan, herkes, ilgili, merak, telefonlarla, İlgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |