|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
15.06.2021, 23:17 | #1 |
|
BioNTech’ten MS ve Kanser Aşısı İçin Tarih
|
15.06.2021, 23:22 | #2 |
|
Cevap: BioNTech’ten MS ve Kanser Aşısı İçin Tarih
Doğru duydum değil mi?
Virüsü olmayan bir "hastalık" için aşı iddiası... Fıkra gibi ya. Edit: Bir kez daha düşündüm. Hani ilaç falan denilir anlarım da aşı demek yanlış terim. Ya da haberi hazırlayanlar yanlış yazmışlardır bilemedim.
15.06.2021, 23:54 | #3 |
|
Bilim insanları kanser'in bir virüs karakteri göstererek virüs gibi çalıştığını keşfettiğinden bu yana kanser aşısına yöneldiler sadece.
Özlem Türeci ve Uğur Şahin en az 10 yıldır kansere karşı aşı geliştiriyorlar Biontech'in covid 19 aşısı da bu çalışmalar sonucunda elde edilen birikimin Covid virüsüne uyarlanmış hali. Bilimsel bir devrimin nesi komik anlayamadım. |
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
16.06.2021, 00:34 | #4 |
|
Kansere sebep olan virüslerdir.. Mide ülserlerine neden olan ''Helicobacter pylori'' bakterisi, HPV, EBV gibi virüsler varsa; tedavi edilmediğinde insan vücudunda uzun yıllar kalabilir, hücrelerde değişikliğe sebep olduğundan kansere sebep olabilir. Aslında her türlü hastalık tedavi edilmediğinde ilerler, kansere çevirebilir. Bağışıklığı güçlü olan kişilerde ise mutlaka kanser yapmaz, basit bir enfeksiyonla atlatabilirler. Alışkanlıklarını değiştirenler, doğru tedaviyle bu virüsleri kontrol altına alıyorlar. |
16.06.2021, 00:57 | #5 |
|
Malum kişide sözde bağırsak kanseriydi.
Gayet sağlıklı görünüyor. Belkide tedavisi bulunmuştur da parası olanlara. Fakirler ölsün onlara yok tedavi medavi. |
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti |
16.06.2021, 01:00 | #6 |
|
Kansere sebeb olan virüsler tamam da.. Kanser aşısı deniliyor. Komik olan bu.
Kanserin aşısı olmaz tedavisi olur ilacı olur. Yani benim itirazım buna. Ha "aşı" dediğimiz terim genişletilirse "virüssel" olmayan hastalıklarda kapsama alınırsa bilemem... Her ne olursa olsun işe yaramasını elbette isterim ama bu haber çok çok iddialı bir haber. İlaç şirketlerinin yoo dostum yoo diye itiraz edecekleri haber. Sırf kanser endüstrisinden nice firmalar hisselerine ne kadar değer kattıklarını araştırsam burdan aya yol olur. Umarım haksız çıkarım.
16.06.2021, 02:12 | #7 |
|
Kansere sebep olan virüsler demek doğru değil kanserin kendisi bir çeşit virüs, hücreyi bir virüs gibi kuşatıyor o nedenle kanser aşısı deniliyor.
Kanser aşısına şaşırıyorsan MS (multiple skleroz) aşısı da demiş ona da şaşırman lazım. Aşı bir teknoloji, bu teknolojiyi uyarlayabileceğin bütün hastalıklar otomatikman ... aşısı diye anılıyor. mRna aşısı basura da uyarlanabilseydi de keşke bir basur aşısı da bulunsaydı, valla köşe olur onu bulacak bilim adamı . |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.06.2021, 13:31 | #9 | ||
|
Merhaba,
Aşı...: Alıntı:
Alıntı:
Sağlıcakla kalınız. |
||
16.06.2021, 14:21 | #10 |
|
Özlem Türeci ve Uğur Şahin nereden bilecek ki, bizim kapıcıya sorsak daha iyi bilir aşının ne olduğunu.
Bunlar da nasıl aşı bulmuş anlamadım, kesin illüminatinin işidir. Şaka bir yana sevinilmesi gereken bir konunun bu hale getirilmesi, bilim ve insanlık adına üzücü bir durum. |
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
aşısı, biontech’ten, için, kanser, tarih, İçin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |