|
Türkiye'den Tarihi Yerler ve Mekanlar Geçmişten günümüze gelen yapıtlar... |
|
Seçenekler |
04.05.2013, 01:35 | #11 |
|
Cevap: St. Antoine Katolik Kilisesi - Taksim
Ben de bu kiliseyi gezme şansını elde edebilmiştim. Bir sonrakinde pazar gününe denk gelir inşallah. Huşu içindeki insanları görmek istiyorum...
Teşekkürler Smyciğim.
04.05.2013, 01:50 | #12 |
|
Katolik dedikten sonra, cesitli gözlerle baktigim icin ne icine girmeyi isterim, nede buralara girenlerle Temasa gecmeyi.
Hiristiyan Almanyada oldugu gibi, Legalizestirilmis soygunlugu yüzünden her Isciden Maasi eline gecmeden, Devlet tarafindan Yüzdelik para kesilip, su Cocuk Tecavüzcü Kulüplerine verilen Paralari düsündükce, dahada bu Vaziyete Kiziyorum!. Tarihte olan Kanli yürüyüslerine simdilik hic deginmeyeyim. Özelliklede su Merkel´in son dedigi lafin üzerine savuracaklarimi simdi acmak istemiyorum!. Su Cocuk Tecavüzleri yüzünden, bayagi din Kardeslerini kaybetmis olan Cocuk Tecavüzcü Kulübün Statüsüne toz kondurmayip, Devlet tarafindan Legalizestirilmis soycunculuga destek vermesini anlamis degilim!.
04.05.2013, 08:15 | #13 |
|
Yıllar önce bir pazar günü ibadet esnasında gitmiştim, insanları incelemekten kiliseye doğru dürüst bakamamıştım gün bugün oldu sayende teşekkürler Smyrna.
14.12.2015, 18:29 | #14 |
|
13.03.2016, 15:56 | #16 |
|
2013 yılında gördüm bu mekanı.. İçeri adımımı atar atmaz çok garip oldum. Rahatlatıcı bir huzur hissettim
Hayatımda hiç bir mekan bana böyle bir duygu hissetirmedi.. Dinsel bir his değildi benim ki (Kiliseler ve camiler gördüm hiç birinde öyle bir şey hissetmedim). Mekanın iç yapısı ile alakalı bir duygu.. Kilisenin içi 23 metre yüksekliğinde.. Şimdi resimlere bakarken bile tüylerim ürperdi İç mimarisi büyüleyici.. İstanbul' a tekrar yolum düşerse kesinlikle yeniden gideceğim. Paylaşım için teşekkürler |
13.03.2016, 19:55 | #17 | |
|
Alıntı:
Kaç metre kadar? Alemsin @CeMKaN |
|
2 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antoine, aziz, inşa, katolik, kilise, kilisesi, taksim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |