|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
11.08.2021, 17:40 | #1 |
|
Eğitim Uzmanı Ali Taştan Odatv'ye Anlattı: İşte Baraj Düşürülmesinin Gerçek
Eğitim Uzmanı Ali Taştan Odatv'ye Anlattı: İşte Baraj Düşürülmesinin Gerçek Nedeni
|
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
11.08.2021, 21:03 | #2 |
|
Cevap: Eğitim Uzmanı Ali Taştan Odatv'ye Anlattı: İşte Baraj Düşürülmesinin
Al YÖK' ü vur MEB' e.
11.08.2021, 21:52 | #3 |
|
Cevap: Eğitim Uzmanı Ali Taştan Odatv'ye Anlattı: İşte Baraj Düşürülmesinin
Bu yıl üniversiteler arasında dünyada ilk 500 üniversite arasında sadece KOÇ Üniversitesi var, o da 465. sırada...Hacettepe, İTÜ, ODTÜ...hepsi 600 ile 1000 arasında yer alabiliyor.Eğitimde gelinen seviye...Demekki çok üniversite açmak, üniversite eğitiminin kalitesini yükseltmiyor, sadece " üniversiteli işsizler ordusu " yaratılmış oluyor.
Meslek Liseleri zaten bitik.Bu durumda sektörde " Lise mezunu " çalışan bulunmada sıkıntı yaşandığından, 4 yıllık lisans mezununa bile piyasa " ASGARİ Ücret " veriyor. Sayı değil, nitelik önemliyken, sayıya verilen önemin sonucu ortaya bu tablo çıkıyor maalesef...Önümüzdeki yıllar daha da büyük sıkıntı olacak... |
3 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
anlattı, baraj, düşürülmesinin, eğitim, gerçek, işte, odatvye, taştan, uzmanı, İşte |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |