![]() |
|
Saç, Cilt ve Vücut Bakımı Güzeliz, bakımlıyız, modayı da biz yaratırız. |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kırışıklıklar için Ev Yapımı Doğal Çözümler |
![]() |
9 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bilgiler için teşekkürler @Ekin müdürüm.
Bu iletiyi kırk sene önce okuyor olmalıydım ![]() Şu an jilet gibi olurdum, çok şeyler kaçırmışım ve karayolları haritası gibi kırış kırışım şimdi. Genç olan üyeler ve misafirler okuyun feyz alın ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Belli bir yaştan sonra jilet gibi olmakta garip duruyor. ![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Sabah UV ışınlarına karşı güneş koruyucu, yatmadan önce de nemlendiricili gece kremi kullanıyorum. Cildim yağlı olduğu için şanslıyım bu konuda.
![]() Bilgiler için teşekkürler Ekinciğim ellerine sağlık. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Bu bilgiler güzel. @Ekin bir kaç şey eklemek isterim.
Rüşeymi buğdayın emriyosudur. Buğday buradan çimlenir. Binlerce kilo buğdaydan ancak bir kilo çıkar. Buğday ununu acılaştırdığından ve unu bozduğundan değirmende un öğütülmesi sırasında undan ayrıştırılır. Rüşeymi sürmek yerine yemek daha etkilidir. Yaşlılığı geciktirir. Lif değeri yüksektir. Besin değeri sayılmayacak kadar çoktur. Şiddetle tavsiye ederim. Bira mayası yerine ise, evlerde ekşili ekmek yapmak üzere hazırladığımız ekşi maya, kırışıkların önlenmesinde müthiş faydası vardır. Yaşın durumuna göre 1 hafta ( Yaşlılar ) ile 15 ( Gençler ) gün arayla maske olarak sütle karıştırılıp 15 er dakikalık seanslar halinde kullanılmalıdır. |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Jilet dediysek o lafın gelişi yaa ![]() Hadi kör satır olsun. İhtiyarları üzmemek gerekir yeeenim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Cildim yağlı eskiden bu durumu hiç sevmezdim hemen parlardı şimdi anlıyorum kıymetini... |
![]() |
5 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Tesekkurler @Ekin. ![]()
4 Üyemiz İlya'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
4 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]()
[QUOTE=Ekin;877518
Neden üzelim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ben üzüldüm şahsen, şu an ağlıyorum ama siz asla göremeyeceksiniz ![]() Şunu farkederek sevindim az bu başlık bayanlara hitap ediyormuş, niye daldıysak ![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ã–nleyin, erken, kä±rä±åŸä±klä±äŸä±, kırışıklığı, Önleyin, yã¼zã¼nã¼zde, yüzünüzde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |