![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Stranger Things
House of Cards Frank artık yok. Ve meydan Claire Underwood'a kaldı. Fakat ilk kadın başkanın önünde ciddi tehditlerle dolu zorlu bir yol var. The Haunting of Hill House Geçmiş ve günümüzden görüntülerle, dağılmış bir aile eski evlerinin akıldan çıkmayan anılarıyla ve onları o evden uzaklaştıran korkutucu olaylarla yüzleşir. The Crown
Mindhunter
Love, Death and Robots Korkunç yaratıklar, uğursuz sürprizler ve kara komedi bir arada. Tim Miller ve David Fincher imzalı bu animasyon öykü antolojisi, iş yerinde izlenmeyecek türden. 13 yıl zarfında çekilen ve gerçek olayları konu alan bu gerilim, işlememiş olmaları muhtemel korkunç bir suçtan hüküm giyen iki adamın benzersiz hikâyesini anlatıyor. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir yabancı dizi, 3-4 de yerli diziye takıldım. Bir de bu listedekileri iceleyeyim bakayım. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Korku filmi sevmem ama The Haunting of hill house çok iyiydi, tavsiye ederim.
Bir de Stranger Things güzel, yeni sezon bölümlerini bekliyorum, birkaç dizi daha var beklediğim. Dark'ı da ilk bölümünü biraz izledim çok sarmadı bıraktım. Gerçi gizemli filmleri severim ama bunun anlatımı sıktı beni. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Teşekkürler @Sevda gizemli olanlara şöyle bir bakarım.
Netflix Dizileri güzel oluyor.Bizde Netflix yok ama başka sitelerden de seyretme imkanı oluyor.Yabancı dizi Bir kaç tane de biz seyretmiştik bulursam eklerim güzeldi. Türk dizilerdende, Atiye ilk sezonunu seyrettim sonrakini seyretmedim. Hakan son muhafız ilk sezon seyrettim sonraki çiğ geldi. Bir başkadır, ilk sezon seyrettim ikinci daha çıkmadı galba. Fatma dizisi güzeldi oyuncu güzel rol yapıyor (Burcu Biricik) |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() The Witcher Henry Cavill; canavar, büyü ve kader konulu dizinin başrolünde. Andrzej Sapkowski'nin fantastik kitaplarından uyarlandı. The Witcher. |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Cinayet masası dedektifi Nick Burkhardt, insanlığı doğaüstü yaratıklardan koruyan seçkin avcıların soyundan geldiğini keşfettiğinde hayatı tamamen değişir. Korku; Fantastik; Gizem; Polisiye |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
|
![]() |
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]() Mezarlık Başkomiser Önem Özülkü (Birce Akalay) gizemli kadın cinayetlerinin araştırılması ve çözülmesi için kurulan bir birimin başına getirilir. Başkomiser Önem Özülkü liderliğinde, her biri farklı uzmanlıklara sahip ekip, korkunç ve gizemli kadın cinayetlerini aydınlatmak için zorlu bir maceraya atılır. Ancak, konu kadın cinayetleri olunca, suçluları yakalamaktan çok daha zor şeyler vardır. “Komiser Önem’in karşısına çıkan en büyük zorluk, elindeki vakalar değil, cinayetlere ön yargıyla yaklaşan erkeklerdir…” Son zamanlarda seyrettiğim en güzel dizi diyebilirim. Hem konusunu hem işleyişini çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece 4 bölüm olması üzücü inşallah devamı çekilir uzun soluklu bir dizi olur. Harika... |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 4 tane anca izlemişim. Neyseki Bu dizilerden başka güzel dizisi kalmadı da evire çevire bunları izleriz. Şu sıralar amazon dizileri daha çok hoşuma gidiyor. Fromu bitirdim, night sky dizisini izliyorum. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |