![]() |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gözlerinin Ardında
Netflix Mini Dizi güzel dizi sonu ilginç bitiyor. Astral seyahatle ilgili. 2021'de Netflix'te prömiyeri yapılan ve Sarah Pinborough tarafından aynı adlı 2017 romanından uyarlanan Steve Lightfoot tarafından yaratılan İngiliz kara kara doğaüstü psikolojik gerilim web dizisi. Daha çok fazla seyrettikte bunu paylaşayım sonra yenilerini eklerim. |
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
Yeni bir tane seyrediyoruz 2 sezonluk ilk sezon bitti 2. sezona geçtik şimdilik güzel sürükleyici.
Salvation MIT'den bir lisansüstü öğrencisi ve bir teknoloji milyarderi iş birliği yaparak bir astreoidin Dünya'ya çarpmasını önlemeye çalışır. |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() GEÇMİŞLE DANS...
#26 |
![]() The Quin's Gambit...😊
#27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() netflixteki Turning Point isimli 5 bölümlük 11 eylül belgeselini izledim nihayet. |
![]() |
yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#28 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Austin Ally..
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |