![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
HOMELAND,
Last Kingdom, NARCOS-Kolombiya, NARCOS-Meksika, Breaking Bad, O MECANISMO Lost, Prison Break, Game of Thrones, The Walking Dead bence efsanelere yazılıyor zaten... |
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Her seferinde kumada üzerinden geçti gitti..
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Marco Polo |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Çok fazla yabancı dizi ve film var Netflix'de, yabancı derken Amerikan olmayanlardan söz ediyorum, Amerikan yapımı olmadı mı tatsız tuzsuz bir şey oluyor, geçen gün Çernobil'i izleyeyim dedim ruh yok atlata atlata izledim hep.
Bu arada ben de Stranger Things yeni sezonunu hasretle bekliyorum, tabii bir de Lost in Space ve Locke & Key. ![]() |
![]() |
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#19 |
![]()
•Downton Abbey | 4. Sezon 3. Bölüm
•Star Trek | 1. Sezon 22. Bölüm (1967 yılında yayınlanan ilk star trek. Nostaljik dizilere hasta olduğum için başladım ama bağımlısı oldum resmen. Dizi ummadığım kadar iyi gidiyor. Tabi dönemin makyaj, dekor ve kostümleri zaman zaman değişik geliyor ama çekildiği seneler düşünülünce zamanının ötesinde bir dizi olduğunu hissettiriyor. Bölümlerin çoğu sürprizli gidiyor ve şaşırtıcı şeyler oluyor, böyle olunca da izleyiciyi asla sıkmıyor. İnsanların neden diziyi bu kadar beğendiğini ve neden klasiklerden biri olduğunu izleyince daha iyi anladım.) •Seinfeld | 4. Sezon 4. Bölüm. Eskimeyen eskilerden. Güzel bir komedi. •Brooklynn 99 | 3. Sezon 13. Bölüm. Zaman geçirmelik eğlenceli bir yapım. Kafam dağılsın, biraz da güleyim diyorsanız izleyin. |
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
@Rosebud lost in space yeni sezonu yayınlandı galiba birkaç gün önce. ilk sezonunun birkaç bölümünü izledim ama başroldeki küçük çocuk ve robotun dışında diğer oyunculara hiç ısınamadığım için bıraktım. Düşün yani robot bile diğerlerinden daha sevimli geldi bana.
![]() |
![]() |
Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |