![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bildiğiniz gibi hâlâ içinde bulunduğumuz uzun bir pandemi dönemindeyiz. Bu süre içerisinde evlerimizde uzun zaman geçirmek zorunda kaldık ve haliyle dizilere sardık. Belki de hayatımızda izlemeyecek olduğumuz kadar çok dizi izledik. Peki bu süreç içerisinde sizin izlediğiniz diziler hangileri? Beğendikleriniz, beğenmedikleriniz, yarım bıraktıklarınız olduysa belirtirseniz izleyecek olanlar içinde fikir oluşmasına yardım etmiş olursunuz. |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Endeavour | 6.Sezon - 1. Bölüm |
![]() |
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Patriot, The Terror, The Expanse.. Hepsi de Amazonprime içeriği. Netflix'i bıraktım.
Komedi olarak da tabi ki Seinfeld. ![]()
#5 |
![]()
Designated Survivor....
|
![]() |
5 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Lost dizisini izliyorum.
Sidney'den Los Angeles'e uçan bir yolcu uçağının kaza yapıp, esrarengiz bir adaya düşmesini konu almış. Maceralı ve heyecanlı bir dizi. Şayet izlemeyen varsa, tavsiye ederim. |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Pek dizi izlemiyorum, bağlanmayı çok sevmiyorum çünkü ama izlersem de hafif aile dizileri veya macera, esrarengiz diziler tercih ediyorum,
Meselâ Lost in Space dizisini izledim, son sezonu bu yıl başlayacakmış ama ne zaman başlayacak bilmiyorum, Bir de adını tam hatırlayamadım şimdi Locky Key'di galiba onun yeni sezonunu bekliyorum. Üçüncü olarak da Stranger Things dizisi onun da yeni sezonu bu yıl başlayacakmış. Bu üçü çok hoşuma gitmişti. Bunlara benzer diziler seviyorum ağır abi diziler çok yoruyor beni. En önemlisi de tabii Masha ve Koca ayı bir ara onu hiç kaçırmadam izliyordum, gerçekten nefis bir çizgi film. ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]() ![]() |
![]()
Yabancı dizi olarak en son blacklist izledim gayet sürükleyiciydi.
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |