![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yakında aynı şehirde nefes alıyorlar diye ....... diken üstünde oturacaklar (başka bir şey derdim ya terbiyem müsade etmiyor) ![]() ![]() ![]() ![]() hay sizin zihniyetinize diyeceğim ama zihniyet babında bir şey kalmamış |
![]() |
14 Üyemiz MyStery'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İşin acı boyutu..
Velilerin verdiği yanıt.. Acı kısmı orada gizli. Çocuk ergenliğinde doğası gereği karşı cinse yakınlaşması lazım. Yakınlaşsın ki tanıyabilsin onu. Her iki cinsi birbirinden ayırmak onları birbirlerine öcü gibi bakmasını sağlamak.. İleride her iki tarafında düşman gibi yetişmesini sağlamaya benzer. Doğanın kurallarından birine karşı gelmiş olursunuz. Tecavüzlerin gırla gittiği bir ortam oluşur, Sağlıksız ilişkiler, sağlıksız evlilikler olur..(Sanki olmuyormuş gibi konuştum te allam) Bunu bir milli eğitim müdürü göremiyorsa ki belli göremiyor. Lanet olsun ona.. Böyle bir ülkede müdür olabilmiş bir adamın kafası benim kafama eşit bile olmaz. O aşağılıktır ben ondan daha üstünüm.
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bunlardaki bu kadın düşmanlığı nedir anlamıyorum kendilerini doğuranları unutuyorlar galiba..?
|
![]() |
12 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() O da bir şey mi? Aynı sınıfta, aynı sırada oturuyorlar ![]()
Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir. Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur.. Mustafa Kemal ATATÜRK Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz. Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun. Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa, kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım. İhsan Eliaçık |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() |
![]()
Sanırım saçmalamada sınır tanımayan insanlara sahibiz.
#16 | |
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
7 Üyemiz Buğu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Belli ki, bu adamın beyni, olması gereken yerden daha da aşağılarda
![]() ![]()
![]() |
#18 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Niyet önemlidir
2 Üyemiz PRoFessoR'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Daha önce de yazmış olmalıyım, daha bunlar iyi günlerimiz.
Yakında şeriat da gelir bak. Aha buraya yazıyorum. |
![]() |
3 Üyemiz drcengy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
aynı, erkekli, erkekli merdiven. trabzon, kullanıyorlar, kızlı, merdivenleri, milli, müdürü, öğrenciler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |