![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birileri bana bölüm 5'de rüküş mü demişti? |
![]() |
![]() |
#22 |
![]()
333 peyniiiirrrr patatessssss
![]() ![]() ![]() Benim en güzel fotoğrafımı çekip koyan çok değerli arkadaşlarıma kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ![]() ![]() Uzun zamandır internet ortamından uzak yoğun bir çalışma temposundayım,kışa kadarda bu tempom devam edecek..elime geçirdiğim bilgisayarla ilk işim foruma girmek oldu,özlemişim bu ortamı ![]() Kaplıca hikayesi bütün yorgunluğumu aldı doğrusu,teşekkürler dostum ![]() Patatessssss 333 domatessss patlıcannnnnn peyniiiirrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
Ben bir şey biliyorum da yazıyorum...
![]() Bakın Duayen nasıl havalara girmiş hemen... ![]() ![]() ![]()
#24 |
![]()
Ya Serseri, sen su söylenenlere sakin karisma.
Eger sayfama gelmis olupta öbür resmimi görseydin, belki farkina varirdin. Hani su Meleklerin parlak cemberi varya kafalarinin üstünde, ha iste o. O kadar artik parliyorki, saclarimin üzerini bile parlatmaya basladi. Eger O Sapkanin altinda saklamasaydim, isigindan kör olabilirdin. Bak seni ne kadar düsünüp sagligini istiyormusum. Sakin kanma baska söylentilere, sapkasindan degil yani, sagligini düsündügüm icin, ve cevreye mahcup düsmemen icin, adim 9´a cikmasini gözün önüme alipta, seni korumaya calistim. ![]()
#25 |
![]()
Hı hı insanlıkarayan...
Biz de yedik bunları... ![]() ![]()
#26 |
![]() Sunlarimi?: Patatessssss 333 domatessss patlıcannnnnn peyniiiirrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() Birde kaymagini koyduktan sonra güzel bir salatalik olur, Afiyet olsun. ![]()
#27 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Nasıl bir salatalıktır bu? ![]() Ben yemem bunu ![]() |
|
![]() |
8 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
A a Patates salatasi hic yemedinmi?. Patatesler ilk önce hafif pisirilir, patlicanlarda aynen patates gibi dilim dilim kesilip, pisirilir. Sadece dikkat edilmesi, dagilana kadar pisirilmemesi lazim. Istersen makarnayida pisirebilirsin, buda dagilmamak seklinde. Suyunu süzdükten sonra, hepsini bir kaba, üstüne kaymagi doldurduktan sonra, ha bak az daha Kasar Peynirini unutuyordum, sunlari yarim santim kareler halinde kesersin hepsini bir karistirirsin. Kasik tembih edebilirim, yoksa parmaklar tehlikeye girer. ![]()
![]() |
#29 |
![]()
Banemin şu soğuk günlerde kaplıcalar ne iyi gelir.
Bizi kaplıcalara götürsene yine ![]() |
![]() |
8 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#30 |
![]() Lale, final demiş Banemin. Nasıl götürecek? |
![]() |
4 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |