![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Banemin,
maymunlu hallerimiz her bölümde çok güzeldi. Ama en son bölümde kendini o 3 güzelin arasında göstermekle Dırdır'a en büyük kötülüğü yaptın. Senin yerine onların arasında maymun olmayı ne çok isterdi kimbilir ![]() Liliciğim artık kurtuldun elimden. Ama sanmaki sonsuza kadar, bir dahaki skeçlerde bulurum seni ben yine ![]() Duayen'in silikonlu dudakları çok güzel olmuş, ama silikondan sonra sanki manav dükkanı açmış gibi ![]() Yaşattığın keyifli dakikalar için teşekkürler Banemin, ellerine sağlık. Biran evvel zayıfla, pc karşısında biraz göbek bağlamış gibisin ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#13 |
![]()
Herhalde, galiba, sanırsam bana iyi bir şeyler söylüyorsunuz...
En azından ben öyle umut etmek istiyorum, teşekkürler. ![]() CadII kitap falan yok, hatta defterim bile yok artık... Sadece burası var çevir çevir oku işte ![]() Lale azıcık değil mi göbeğim? Moral oldu akşam akşam... "Akşam akşam" dedim ama sanırım orada gece yarısı oldu. Bizim burağğğlaağğdaaaa daha Güneş yeni batıyor. Hadi kalıverin gari sağlıcağylann... ![]()
#14 |
![]()
Sezon açıldı tabii yeni senaryolar ile karşımıza çıkacaksın demek belli oldu.
Tebrik ve teşekkürler. ![]()
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İyi bir seri oldu Banemin. Ellerine sağlık. Kurgular müthişti.
#16 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Banemin, bayiliyorum hikayelerine zevkle okuyorum ama istemedende olsa biraz kirildim sana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
Valla şu an yaşadığım moral bozukluğuna başka hiç birşey iyi gelemezdi Banemin.. Süpersin..
![]() |
![]() |
10 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Patates, peynir, 333 üçlemesini çok tuttum...
Sende bir ışık var azizim, tebriklerle devamına.... ![]()
#19 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Keptın'ı_Kainat Banemin,
Yine harikalar yaratarak döktürmüşsün, ![]() CadII'ya katılıyorum bu dudaklar ve (333, patatess,peynirrrr) üçlemesi yılın modası olmaya aday... ![]() Şerife'yi çok şirin resmetmişsin, hikayede ona da yer vermen çok güzel olmuş ama el kadar sabiyi ağaçtan biriniz alsanız diyorum. ![]() Sanırsam korkudan elini bırakamıyor. ![]() Yardım etmezseniz ağaçla özdeşleşip meyve olacağı inancındayım. ![]() İnsanlıkarayan'ın şapkasına bayıldım, sanırım saçlarının dip boyası gelmiş onu saklamak için takıyor. ![]() Aynı şapkadan ben de istiyorum. (söylemesi ayıp kelimi gizliyeceğim de) Serseri gezgin, İnsanlık arayan'ı yorumlarını çözecek dekoderi üretebilirse bir adette ben istiyorum. (Bazen ne söylediğini anlamasam da İnsanlık arayan'ın her sözüne katılıyorum... ![]() Alıntı:
![]() Vallahi inanmam... ![]() ![]() Kedidir, kedi...(Pardon) İftiradır iftira... ![]() Bir iftira da Keptın'ı Kainat'ımız Banemin'e yapılmış, (Sözde) Keptın'ımız Dırdır'a özenmişte, afetlerle birlikte pozlar veriyormuş da... Mış mışta mış mış... Alıntı:
Kendisine sadakatımı sonunda anlayıp duygulanan Keptın'ı_Kainat Banemin, beni ödül olarak tatile göndermeyi uygun gördü. Bana: ''Lale ve benim kanlarımız artık yıllanıp şaraplaştı sana taze kan gerek. ![]() Aşağıdaki resme dikkatle bakılınca Keptın'ımızın sağ elinde tatil merkezine ulaşmakta olduğum görülmektedir. ![]() İnşallah ,tatil uzuuuun sürer de diğer tatil merkezlerine de yeterince zaman ayırabilirim... ![]() Hürmetler Keptın. Büüyüksün ![]() Nice finallere... ![]() |
||
![]() |
9 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Mediter bu paragraftaki manevranı çok tuttum bilesin. ![]() ![]() Minnosh zor da olsa ben anladım seni. ![]() ![]()
7 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |