![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bölüm 1 Bölüm 2 Bölüm 3 Bölüm 4 *** Bölüm 5 ![]() CadII; Çok çekici olmuşsun ![]()
![]() Serseri; İnsanlıkarayan abi Almanya'da SGK var mı? ![]() Lilium; Abicikkkk kurtar beniiii
#2 |
![]() ![]() Real; Ben biliyordum zaten, bekliyordum böyle bir şey ![]() Banemin: Yahu geldim geldim. Bu nasıl bir dedikodur, nasıl günah almadır anlamıyorum. Hiç mi dost kazanamadım? Eğer siz dostsanız düşmana ihtiyacım yok yahu!.. Bakın elinizdeki resme bir daha. Hiç bana benziyor mu? O kadar yandım, saçlara şekil yaptım, boyum uzun gözüksün diye kızlara diz çötürdüm ve hala bu resimdekinin ben olduğunu iddia ediyorsanız yazık değil mi benim bunca çabama? Nerede kaldı emeğe saygı? Kamufle olmak için harcadığım bu emeklere bir teşekkür edin bari. ![]() Hem önde dil çıkarırken görülen ben, hem de arkamda görünen ve beni bu hikayelerde destekleyen, tıkandığım yerlerde önümü açan sevgili Lale adına, hepinize göstermiş olduğunuz anlayış, hoşgörü ve katılımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Seviyoruz sizleri...
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bitti mi şimdi. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Teşekkürler Banemin kişisi, emeklerine sağlık senden daha nice hikayeler bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Ellerine sğlık Banemin.
Güzel ve eğlenceliydi. Teşekkürler... |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu maymunlar çok sevimli ya...
#7 |
![]() ![]() |
![]()
Hehehe
![]() ![]() ![]() Teşekkürler Banemin çok güzel olmuş ![]() ![]() Yalnız final yazmışsınız final olmasın ![]() ![]()
#8 |
![]()
Abi bu sefer sonuda bomba bitirmişsin..
![]() O değilde bir gün haberlerde sgk soyuldu bir soyguncu bilmem kaç milyonları alıp kaçtı diye bir haber sunulursa bilinki o sgk yı soyan benimdir. ![]() Baksanıza o kadar feryat etmişim ki sen bile yazmışsın abi yani ![]() Dibine not - teşekkürler demeyi unutmuşum ![]()
#9 |
![]()
Sizin oralarda saat 1 falan olmuştur sanırım.
Ben burada birazdan güneşi batıracağım, sizinle uğraşamam şu anda... ![]() Dominikten bildirdim. ![]()
#10 |
![]()
Banemiiin, Allah seni bildiği gibi , yapsın. Hikayeyi okuyup, üstüne üstlük adımı görünce, bana bir haller oldu. Galiba kendimi star gibi hissetmeye başladım
![]() Duayen' in parantez içlerine bayıldım ![]() ![]() Santos' un "kızların arasında biri mi var" sözü kahkaha atarken gözlerimden yaşlar gelmesine sebep oldu ![]() Göbeğinin tarifini yaparken, ikiyüz küsur kat kaçak kat çıkmışlık ifadesini nereden buldun? Bunu kullanacağım günlük hayatımda haberin ola ![]() Maymunları kullanman da anlamlıydı benim için. Onlar hep en çok sevdiklerim oldular şimdiye kadar ![]() Çok çok çok teşekkürler. Harikasın. Kitapların çıkarsa bir gün (belki çıkıyordur), kitaplığımda yerlerini alacaklar. Sevgiyle...
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |