![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Arkadaşlar ben Uluslararsı ticaret ve finansman bölümü okuyorum kendimi denemek için bir kez daha ygs ye girdim ama harita kadastro bölümünün önünün açık oldugunu duydum benim puanımda bu bölüme tutuyor sizce ne yapmalıyım kendi bölümüme devam mı etmeliyim yoksa harita kadastro bölümünümü okumaya başlamalıyım kendi bölümümüde seviyorum ve iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum fakat harita kadastroda 2 yılda iş sahibide olabilrim çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum
![]()
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bence okuduğun bölüm daha iyi ve severek okuduğunu da söylüyorsun... Maceraya atılma derim...
Birde şunu sorayım okuduğun bölüme aldığın şimdiki puanınla girebilirmiydin? |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet duymak istediğim cevap buydu... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hiç riske atma kendini...
Ben üniversiteye girerken de sınıf öğretmenliği için kesin iş deniliyordu. Bu sene mezun oldum,benimle başlayan tüm arkadaşlarım şimdi işşiz... 4 senede neler değişti. Kendi bölümün iyi, kafanı karıştırma derim.
#6 |
![]() |
![]()
Dogru şuan sınıf öğretmenliği bitmiş durumda ama harita kadastro 2 yıllık bir bölüm yani 2 yılda iş imkanı biter mi ki ?
#7 | |
![]() Alıntı:
Harita kadastro 2 yıllık olduğu için bitirdiğinde önlinas diploması alacaksın ama okuduğun bölüm 4 yıllık olduğundan lisanas diploması almış olacaksın.. Birde bu açıdan düşün... Sen iş veren olsan hangisini tercih edersin? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
haklısın teşekkür ederim yardımın için
#9 |
![]() Eğer yardım edebildiysem ne mutlu bana... ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yaşında küçükmüş daha önce birini oku sonra git öbürünü oku..
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bölüm, harita, kadastro, kendi, Üniversite, üniversite |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |