![]() |
![]() |
#21 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Kadın üç derse birden giriyordu; "Bitirme Projesi" gibi önemli bir ders de dahildi. Bölüm başkanı olduğu için ipleri eline geçirmek isterdi hep. Ben mezun oldum, diplomamı da aldım. Lakin alamasaydım sonuna kadar savaşacaktım. Gerçi bu ve bunun gibiler böyle korkak işte, anca arkadan konuşurlar. |
|
![]() |
2 Üyemiz Never'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sana böyle davranmasında ki sebeb ne ?
Mezun olana kadar huyuna gideceksin, zıtlık yapma. Zararlı sen çıkarsın yoksa elinden hiç bir şey gelmez hiç bir şeyde yapamazsın.. Uzattığın seneler yanına kar kalır. Tecrübeyle sabit.
2 Üyemiz Slower'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#23 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Simdi sesli gülmeye basladim. ![]() Senelerden 80/81 Okul Yildönümü. Sinif Birinciliginle Terk ettigim okuldan Indüstri Meslek Lisesine yazilmistim. Tek bir Ögretmen yüzünden Diplomam Tehlikeye girdigi icin, Sinirkrizinle Okulu Birakip, 83 Senesinde Mesleki egitime basladim. Bununda sonuna dogru, cesitli nedenlerden Hastalanip takip etmesem bile, yeniden Not Ortalamasi 2,5 olarak Diplomami aldim. Burada bilinmesi gereken 6-Zayif 5-Yetersiz 4-Yeterli 3-Orta 2-Iyi 1-Pek iyi Neyse, Diplomami aldigimda, Meslegimle ilgili olmayan Giysileri giyip, Eski okulumu, Eski Ögretmenlerimi Ziyaret ettim. Nede olsa, Iyi Itibar biraktigim, Iyi Itibar birakan Ögretmenlerde vardi icinde. Su Hic anlasamadigim Ögretmene geldigimde, Sinifina katildim. Yeni Ögrencilerle dolu, Yeni Unutlar Masanin ardindan gülüyordu. Ögretmen Ibret olmasi icin Benim Üykümü anlattiktan sonra, Benim konusmam icin Müsade vermisti. Iste bu Benim Sansimdi. ![]() Daha O Tarihe kadar, Hangi Meslekte Diplomami aldigimi bilmeyen Ögretmenim, Diplomami Sinifin önünde sergiledigimde, Beceriksizligini ortaya koydugumda, Cenesi Ayakkabilarinin Önüne kadar düsmesi, Cektigim Izdrirapi, biraz olsada azaltti. Giydigim Kiyafet, Boyaci Kiyafetiydi. ![]() ![]() ![]() Belkide Bed-Dualarim cok fene gelmis, Oradan Iki sene sonra Feci sekilde Can verdigini duydum.
![]() |
#24 |
![]()
Ayıya dayı demek gerekiyor işte bazı yerlerde
![]() Benim hayatım çok zor geçti, eğer öyle yapmasaydım belki şimdi daha kötü durumlarda olabilirdim.. ![]()
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() Projenin son durumunu sorarsanız da, hoca noter olayından sonra projeden ayrıldı ve maalesef güzelim proje yattı. |
|
![]() |
2 Üyemiz Never'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#26 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ayilarla yarisacigima, Yeni Projeyle ugrasip, bunun ilerlemesini saglamaya calisirim. Belki Farkina varmissindir, Evcil olan ayilarinda Burnuna Halka takip oynatiyorlar. O durumda onlarin yaninda olmayi istemem. ![]() Hayatinin cok zor gectigini hep anlatiyorsun´da, birazda ileriye görüslü istikamete bakmaya calissan?. Böyle giderse, yeni konu acip, Beterin Beteri altinda yaris yapicagiz. ![]() Dibine Not:Tebrikler @Never, birde su Projeni, yeni konu acipta tanitabilirmisin?.
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Daha çocuk denilecek yaşta evlendim eşimi kaçırarak onunda nedeni başımda bir büyük olmadığından, eşimin ailesi dayıcıkların aradan yıllar geçmesine rağmen bana zülmü bitmedi bitecek gibi de değil. Dayı demesem mutluluğumu alacaklar elimden, hayatım bitecekti.. Bir çok işe girdim çalıştım mücadele ettim oralarda rastladığım ayılara dayı demeseydim aç kalacaktım, okul harçlarımı, kayıtlarımın parasını ödemeyecektim. Belkide başımı sokacak bir ev bulamayacaktım.. vs vs.. işte bunlar gibi bir çok neden var.. Hayatta yalnız olunca mecbur ayılara dayı demen icab ediyor.. Allah kimseyi Ayılara dayı demek zorunda bırakmasın..
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Akademik tatmin gibi bir ismi var bu olayın sanırım. Bilimle, projeyle, buluşla yapılamayan başarılamayan tatmin, öğrencilere zulm ederek gerçekleşiyor. Ego denen baş belasından başka bişey değil.
kardium'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Rengine göre geometrik şekilli etiketlere sahip tekstil ürünleri. Mesela t-shirt alacak görme engelli vatandaş; etiketi elliyor, eğer etiket üçgense tişört sarı; kareyse mavi gibi. Bizim projenin adı "RENKLER UYANIYOR!" idi. Bu olaydan birkaç ay sonra "RENKLER HERKES İÇİNDİR!" diye bir proje hayata geçmiş; bizim projenin benzeri bir proje... İlginç! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
Never, neyse ki okulu bitirmişsin, malum, devir yandaşlık devri, ne demiş rte" ya taraf olacan ya bitaraf".Hayatında başarılar:8
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başkanı, bölüm, ediyor, kadar, tehdit |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |