![]() |
![]() |
#1 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mevzum "Geyiğin Hası" bölümüne hiç uymuyor fakat başlığı nereye açacağımı şaşırdım.
Bölüm başkanı benden nefret ediyor. Bugün de arkadaşa aynen şunları demiş; Alıntı:
Konu açmamın amacı ise kendini Allah zanneden insanlara karşı mücadele ediyorum, sizlerin desteğini de almak istedim. Ayrıca fikir alışverişine de ihtiyacım var. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bizi bitirmek isteyen sadece ÖSYM değil üniversitedede karşılaşacağız bunlarla anlaşılan...
Bence sakın eline koz verme. Mümkünse çok fazla konuşma bile çünkü sinirden kendine hakim olamayıp yanlış birşey söyleyebilirsin. Yapacağın ilk yanlışı bekleyecek. Video fikri akıllıca olmuş. Elinde kanıt varsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü senin hakettiğin notu nasıl girip değiştirecek ki ? Allah sabır versin, valla böyle hocalarla uğraşmak zor iş. Liseden tecrübeliyim bu konuda biraz. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eğitim alanında böyle şeyler de mi oluyormuş
![]() Seni sevmeye bilir başkan efendi. Ama notlarından ne ister, basitlik bu. ![]() Köpeğe dalaşmaktansa, çalıyı dolaşmak yeğdir Never. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
"Ben güzel laf duymaktan hoşlanırım" Bu ne demek sence? ![]() Ben de aksine sert davrandığım için olaylar buraya kadar geldi. Bugün başka bir hocaya anlattım derdimi onun odasının önünde hem de. Bağıra bağıra dedim; "işlerime köylü işi dedi, ne hakkı var beni aşağılamaya!" Gördü beni ve tek kelime bile etmedi. Arkamdan atıp tutuyordu halbuki. Böyle de yüreksizdir işte bunlar! Alıntı:
"Tam köylü işi, halk eğitim işi, bebek altı değiştirme örtüsü gibi" vs. Koskoca Marmara Üniversitesi'nin Tasarım bölümü başkanı. Yakışık almıyor! Bu kadar aşağılamasına rağmen de sınıf birincisiyim. ![]() Alıntı:
"İzin almadan ses kayıt etmek altı ay hapis cezasından başlıyor, öyle bir şeye yeltenmeyin" demişti daha birinci sınıfta. Ablamız donanımlı. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Konu uygun bölüme taşındı.
*** İşin zor Never, kolay gelsin. |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Orada siyaset konuşuluyor diye şey etmemiştim.
Teşekkür ederim Sevda, üstesinden geleceğim gibi gibi. ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Never'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Benim bildiğim bölüm başkanları öğrencileriyle çok fazla muhattap olmaz. Ama senin hocan ayrı bir cinsmiş. ![]() Bir tek sanamı böyle davranıyor yoksa herkese mi ? Sen yine elinden geldiği kadar sinirlerine hakim olmaya çalış. Bu kadınla iyi geçinmekten başka kurtuluş yok gibi görünüyor(Tabii ne kadar mümkün olursa) Allah sabır versin tekrar, valla zor iş. |
|
![]() |
5 Üyemiz Rapido'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Acayip bir kadın; çok seviyesiz, "lan"lı konuştuğunu biliyorum. Yalakalarına iyi davranıyor, yalakalık yapmayanlara tehditkar. ![]() |
|
![]() |
5 Üyemiz Never'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başkanı, bölüm, ediyor, kadar, tehdit |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |