17.06.2024, 20:14 | #3901 |
|
Cevap: İçinden Geçeni Söyle
18.06.2024, 16:46 | #3902 |
|
Yaslilik anlayisimiz, sadece Tarihsel bir görüs acisi!.
Kendim icin, bunu Olgunluk olarak aciklaya bilirim!. Özelligimden taviz vermis degilim!. Iyi niyetligimle taniyanlar, zaten beni taniyor!. Kötü niyetli olanlarda, bana bulasmak hic istemiyorlar!. Daha gecen Persembe Aksami, Gözümün önünde bir Mektupcuk alanla bir anilarim oldu!. Porsiyonlarini tam olarak bilmesemde, sanirsam 3 gram Söyleyislerine göre Kokain bir Almandan almisti!. Ilk Temaslarimizda, Barmende tetikte bulunup, ona Meydan Dayagi atabilecegimi sezdigi icin, etrafimizda dolassada, kendisini korumak icin, iki metre mesafe birakti!. O gecelik Rakibim, Sirp olarak, "Savasa katilmis" simdilik görüsleri yüzünden, Hata yaptigini anlayarak, Vicdan azabi yüzünden, Gelecegini basariyla Mahvetmekte!. Böyle Insanlari Kontrol altinda tutabilmek, tabi zorun yarata bileceginden bilgim oldugu icin, "kendimde" Kendimi her anlik duruma karsin tedbirligimi almistim!. Elli Kollu Muhabbeti oldugu icin, Parmaklari Adonislerime carptigi icin, oda kendine hakim olmaya calisirken, yeni aldigi Mektubu ondan isteyip, acaba gercekten buna Muhtacmisin diye sorgulamaya baslamistim!. Bardaki Bütün Muhabbetimizi burada kisa bir sekilde bitirmeye calisacagim, Dikkatinizi ve Korkulanirinizi daha derinlestirmeden!. Tabiki emniyete aldigim Kokainide yeniden sahibine vermeyede niyetim yoktu!. Uzun lafin kisasi, ona beni takip etmesini istedim, aldigi Mektubu onunda rizasini alarak, Tualetin ellerine verip, Suyu cektim!. Kavga filan olmadi!. Zaten dis görünüsü ve tabiati, baskalarini kacmaya yeltendirmis olsada, benim gözlerimde, sadece Cevresinin baskisinla, Zihinsel olarak, bu yollara düstügünden hic süphem yoktu!. Böyle Cocuklar, sadece Toplum icinde Kuvvetli Insanin ardindan yürüyenler olup, Önderleri bir durumda kayboldugunda, kendini Ucurumun ortasina birakip, Sürünenlerden ibadettir!. Toplum olarak bunlari dogru yola itmekte, kendi Namusumuza ve yeteneklerimize baglidir!. Bir dahaki görüsmemizi bende tabiki Merak etmekteyim!.
18.06.2024, 21:53 | #3903 | |
|
Alıntı:
Çevrende yanlış yola sapanları şiddet uygulamadan yola getirmekteki gayretini de öğrenmiş olduk |
|
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.06.2024, 22:54 | #3904 |
|
|
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
19.06.2024, 02:10 | #3905 | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
Almanyaya gelen Nur Topu gibi Cocuklari cok gördüm!. Bir Köy evi, Bir Tarla ugruna Kurban gittiler!. Alıntı:
9 Yasima kadar Mesin Pantolonlarla Cayirlarda edindigim Esmerlik, 50 Senelik Yagmurun altinda dayanamadi!.
20.06.2024, 15:23 | #3906 |
|
Biliyorum.
Ben de zaten şaka yapmıştım. |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
08.07.2024, 02:44 | #3907 | |
|
Alıntı:
Yaklaşık binyediyüz gün sonra geldim ben de, ama aktivasyon taptaze. @MariaPuder @MariaPuder84 Size bir şarkı bu vesile ile; Sabahattin Ali'nin şiirlerine ipeksi müzikal dokunuşla Ferhat Göçer ve ''Melankoli'' https://www.youtube.com/watch?v=cz0x...0ue8gE&index=6 |
|
Gringo'in Mesajına Teşekkür Etti |
31.07.2024, 22:29 | #3908 |
|
Sıkı can iyidir derler de ben fazla sıkmışım sanırım, daraldım iyice...
|
01.08.2024, 14:21 | #3910 |
|
Merhaba, tekrar hoşgeldin....
Yediğin içtiğin senin olsun hayat nasıl gidiyor onu anlat... |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
geçeni, içinden, söyle, İçinden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |