![]() |
|
Diğer Köşe Yazıları Ülkemiz Yazarlarının Ulusal Basında Yazdıkları Köşe Yazıları ve Bizlerin Yorumları |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Erdoğan pek okula uğramadı; geceden geceye nadir gittiği okulda sadece sınavlara girdi.
Okul arkadaşlarıyla merhaba ötesinde yakınlık kurmadı. Sosyalleşmedi. Bu nedenle yüksek okul yaşamından bir fotoğrafı bile yok. Onun derdi sosyalleşmek değildiki en kısa sürede nasıl köşeyi dönebilirimdi.E MSP deki hocasıda para kırma konusunda uzmandır.
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
![]() |
3 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben yüksek okuluda okuduğuna inanmıyorum da İmam Hatip Lisesinden başka okul yok sanırım hayatında.
3 Üyemiz MoStAr'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Babam,annem,dedelerim,ninelerim üniversite mezunu değil en az üç kuşak olması için bir yerden başlamak gerek.-Kaldı ki o kadar değerli büyüklerim var ki çevremde örnek gösterebileceğim. Tartışılacak veya irdelenecek bir konu varsa yaptığı işin hakkını verebilecek yetiye sahip mi olmalı. "Başbakanın Görevleri ve Şeçilme Şartları nelerdir? 25 yaşını doldurmuş olmak. - Taksirli suçlar hariç diğer suçlardan 1 yıldan fazla hüküm giymemek. - İlkokul mezunu olmak.-Bence çıta yükseltilmeli- - Askerliğini yapmış olmanız gerekir. - Herhangi bir kamu hizmetinden yasaklı olmamak gerekir. - Devlet sırrını açığa vurmamış olmak. - Kısıtlı olmamak - Yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak." Eğitime verilen önemden bahsedip bu maddenin seçilme şartlarına koyulması mantık çerçevesinde mi acaba? Doçent olmak için ODTÜ öğrencilerini kendi yerine sınava sokan eğitim görevlileri,millet vekillerinin oğulları ve son yıllar da çokça gündeme gelen sınav sorularının çalınması ile gündemi oyalayan bir ülkede üniversite mezunu olsan ne olmasan ne?Hadi bunu da geçtim ülkemizde torpil denen bir olay var.-Rahatsızlığımı belirtmek açısından- Neyse ayranın kabarıyor yine Fuzuli'yi anmadan geçmeyeyim"Mektep cehaleti alır merkeplik baki kalır" -Nokta-
4 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Babam,annem,dedelerim,ninelerim üniversite mezunu değil en az üç kuşak olması için bir yerden başlamak gerek.-Kaldı ki o kadar değerli büyüklerim var ki çevremde örnek gösterebileceğim. Tartışılacak veya irdelenecek bir konu varsa yaptığı işin hakkını verebilecek yetiye sahip mi olmalı. "[B]Başbakanın Görevleri ve Şeçilme Şartları nelerdir? 25 yaşını doldurmuş olmak. - Taksirli suçlar hariç diğer suçlardan 1 yıldan fazla hüküm giymemek. - İlkokul mezunu olmak.-Bence çıta yükseltilmeli- - Askerliğini yapmış olmanız gerekir. - Herhangi bir kamu hizmetinden yasaklı olmamak gerekir. - Devlet sırrını açığa vurmamış olmak. - Kısıtlı olmamak - Yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak." Eğitime verilen önemden bahsedip bu maddenin seçilme şartlarına koyulması mantık çerçevesinde mi acaba? Doçent olmak için ODTÜ öğrencilerini kendi yerine sınava sokan eğitim görevlileri,millet vekillerinin oğulları ve son yıllar da çokça gündeme gelen sınav sorularının çalınması ile gündemi oyalayan bir ülkede üniversite mezunu olsan ne olmasan ne?Hadi bunu da geçtim ülkemizde torpil denen bir olay var.-Rahatsızlığımı belirtmek açısından- Neyse ayranın kabarıyor yine Fuzuli'yi anmadan geçmeyeyim"Mektep cehaleti alır merkeplik baki kalır" -Nokta-[/QUOTE] Acaba bu şahsın 12 yıllık siyasetinde böyle bir suç işlemişmi merak ettim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
3 Üyemiz MoStAr'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cumhurbaşkanlığı'nda 4 yıllık üniversite mezunu olma şartı var. Rte nin tahbi durumu o nedenle önemli. Ama bunun üzerinde pek durulmaması lazım. Rte nin lehine işleyecek bir durum. Yine mağdur edebiyatı yapar..
![]() |
#8 |
![]()
Cumhurbaşkanlığını tamamen unutmuşum.Yerinde bir hatırlatma teşekkür ederim
![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
erdoğan’ın, hayatı, soner, Üniversite, yalçın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |