03.04.2019, 22:16 | #21 |
|
Cevap: 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü
03.04.2019, 22:27 | #22 |
|
Burda var bizim bir kaç tontik..
Hepside siyah üstelik. Biri orman kedisi cinsinde.. Bazen ev yemeği bazen çirkin'in mamasından veriyorum bunlara da. Bir tane orta halli mamalardan almıştım ama beğenmediler o mamayıda doğal olarak ordan geçen köpek kuşlar felan yedi.. aslında kuru mama vermemek lazım bir süre sonra buldukları yiyecekleri bile yemez oluyorlarmış, mamaların içinde bağımlılık yaratan maddeler olduğu için diyorlar bilemiyorum.
03.04.2019, 22:33 | #23 | |
|
|
|
26.04.2019, 22:36 | #24 |
|
|
18.10.2019, 16:37 | #26 |
|
|
19.10.2019, 23:52 | #27 | |
|
Alıntı:
Benim için bu çok güzel bir haberdi. Ne güzel bakmışsın olara sahip çıkmışsın büyütmüşsün. İnan ki geçen gün aklıma geldi. Tura dedim acaba ne yaptı o yavrularla? hiç paylaşım yapmadı, uzun zaman oldu. Bir baktım güzel haberler gelmiş onlardan. Bebekleri bile olmuş. Ayyy şu güzelliklere bakın ne tatlılar. |
|
04.04.2020, 13:00 | #28 |
|
Bugün 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü |
04.04.2020, 13:11 | #29 |
|
|
04.04.2020, 13:23 | #30 |
|
Sokakta hayvan kalmadı. Toplatıp barınaklara gönderiyorlar. Kedi köpek hiç farketmiyor. Hemen toplatıyorlar. Hadi köpekler saldırgan ya kedilerden ne istiyorsunuz. Kimin toprağını kimden kıskanıyorsunuz. Çok sinirliyim bu insanlara. Birşey verme ama verenede laf etme. Hayvanların özgürlükleri kısıtlanamaz. Vahşi hayvan değil bunlar sokak hayvanı. O sokağın ayşesi fatması gibi.
Hayvanları sever gibi gözüküp kendi süslü hayvanlarından başkasını mahallede istemeyenler Allah topunuzu bildiği gibi yapsın. Yaşattıklarınızı yaşayın. Sürünün. Ve bir su vereniniz olmasın. Mobil Sürüm ile Gönderildi |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dünya, günü, hayvanları, nisan, sokak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |