04.05.2013, 22:42 | #11 |
|
Cevap: İstanbul'dan Justin Bieber Geçti
Haberlerde konser oncesini gosterdi. Kizlar ciglik kiyamet agliyor. Yemin ediyorum benim kizim olsa eve gelince bi dayak cekerim ki hakkiyla aglasin.
|
04.05.2013, 22:58 | #12 |
|
Şu şirin kızı çıldırtmış Justen
http://www.youtube.com/watch?v=TJA6K-L1HOI
04.05.2013, 22:59 | #13 |
|
Bir Hi bile dememiş.Çok ayıp.
http://www.youtube.com/watch?v=YOky0q9dzXQ Bunlar da aynı havayı ve gökyüzünü paylaşmış. http://www.youtube.com/watch?v=KO1vumnUnq4 Velet çıkıp peygamberliğini ilan etse secde edecekler. Yazık ! Embesilliğin de bir sınırı var... |
04.05.2013, 23:00 | #14 | |
|
Alıntı:
Smy, büyük konuşma. Yeğenimin sınıfında 11 kız var, bunların 5'i gitti. Okuldan bir sürü kız gitti. Düşün Antalya'dan gidiyorlar. Bizimki de istedi, karşısında beni buldu |
|
04.05.2013, 23:05 | #15 | |
|
Alıntı:
Yine de demeyin öyle yaw, Allah gecinden versin gencecik oğlan sonuçta
04.05.2013, 23:44 | #16 |
|
Küçük yeğenimi bu akıma kaptırmamak için uğraşıyorum bende.
Europe,WhiteSnake,Skid row gruplarından açıyorum dinliyor hatta özellikle Europe - Carrie adlı parçasına acaip bayılıyor... Metali sevmiyor daha ağır geliyor sanırım neyse soft rock dinlemeside iyidir.. Ablam da durumu daha çakmadı çakarsa banada çakar ama büyüyünce, bana çok teşekkür edecek kendisi.. kızını bu akımdan kurtardığım için.. Nede olsa ağaç yaşken eğilir değil mi?
04.05.2013, 23:58 | #17 | |
|
Alıntı:
|
|
05.05.2013, 00:39 | #18 | |
|
Alıntı:
Ya saf, temiz, hilesiz, duygularına hakim olamayan genç ergen kızların bakışı ne olacak, ne kadar görmezden gelsekte bu bir realite değilmi Ayrıca polis kontrolüne girmedi diyemi çocuğa bu kadar yüklendin Dikkat ettim bu çocuğu bir genç erkekler birde yetişkin kızlar beğenmiyor |
|
05.05.2013, 00:47 | #19 | |
|
Alıntı:
Sen de ergenliktesin herhalde ala'turka |
|
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
05.05.2013, 00:55 | #20 |
|
Oyyy lalee...
Ben sevmesin konserine gitmesin demiyorum. Ama o kendini paralamak ve aglamak da neyin nesi? Turkiye'de de Tarkan icin yapanlar var mesela. Hepsine uyuzum ben |
5 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bieber, geçti, istanbuldan, justin, saat, sahneye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |