04.05.2013, 16:29 | #1 |
|
İstanbul'dan Justin Bieber Geçti
|
04.05.2013, 16:58 | #2 |
|
Cevap: İstanbul'dan Justin Bieber Geçti
Gelişiyle beraber her şeyi bir olay oldu. Ne kadar gereksiz şeyler yaşandı yazık.
|
04.05.2013, 18:49 | #3 |
|
İki saat gecikmeli mi çıkmış sahneye? Yuh!...
Trafikte takılanlar bol bol kulaklarını çınlatmıştır...
04.05.2013, 18:53 | #4 |
|
yurdumuzda cok daha ıyı sanatcılar varken ona gosterılen asırı ılgı benı uzdu.batıya cok ozendı bır toplum olma yolunda hızla ılerlıyoruz.bırılerı su genclerımıze dur desın artık
04.05.2013, 20:56 | #5 |
|
Her yerde bi eleştiri, kıskançlığa gerek yok, çocuk yakışıklı, genç dinamik, seside güzel, dünya starı
Bu yaşta bu başarı tesadüf olamaz, İsatnbul'a gelmesi ise elbette ülkemiz adına olumlu etkisi olmuştur |
04.05.2013, 21:30 | #6 |
|
Justin Bieber olmak istiyorsanız..
1 - Ergenliğe yeni giren tüysüz bir erkek çocuğu olun 2 - "OOOoo Baby I love you" nidalarını çeşitli tonlamalarla ağzınızda sakız edin.. Tebrikler bieber olma adayısınız.. Ulen yeterli param olsa kiralık suikastçi tutar öldürtürdüm.. Çocuk zaten gerizekalının önde gideni.. Ona hayran olan ergenler de ayrı bir alem.. Ergenlerle kalsa iyi büyük kızlarda var hayran olan böylelerine ayrıca bir lafım var la gidin brad pitt'e hayran olun yada çok gıcık kaptığım tarkan'a hayran olun.. Ama bieber ne yaf? Sonuda büyük ihtimal kötü bitecek 27'sine varmadan geberip gidecek.. Dediydi dersiniz.
04.05.2013, 21:35 | #7 | |
|
Alıntı:
Bu yaşta bu başarı elbette tesadüf. Amerika garip bir ülke. Ufacık kızların hayranlığı ile meşhur olmuş biri bu zibidi. Yaş ortalamasına bakarsan eğer 8 - 14 yaş arası hayran kitlesi. Birde kalkmış sahneye atılan oyuncaklara küsmüş, sahneyi terk etmiş tüysüz. Bir kere hayran kitlenin yaş ortalamasına bakacaksın, herhalde iç çamaşırı atacak değillerdi. Okul çantalarından, defter kaplarına, kalem kutularından, kalem-silgi-kalemtıraş üstlerine kadar resimlerini basıyorlar. Ufacık çocuklara bu şımarığın reklamını yaptırıyorlar, ama fiyatlara bakınca da, reklam yaptırdıkları halde bayağı bir sokuşturuyorlar. Sonra da ortaya böylesine kaprisli, geldiği ülkenin kurallarına bile uymayan bir züppe çıkıyor. Kurallar derken; Geldiği gün havalimanında polis kontrolünden geçmeden çıkmış, arabada oturup içeri girmemekte direnmiş. Bizim bir sanatçımız kolaysa gitsin Amerika'da havalimanından elini kolunu sallayarakpasaport kontrolünden geçmeden çıksın bakalım neler oluyor. Ayyy, ne dolmuşum ben bu tipsize karşı ya, epey de bi kustum içimdekileri. Yemişim Justin'i. Bana bu fırsatı verdiğin için çok teşekkür ediyorum Sevdacığım |
|
04.05.2013, 21:41 | #8 |
|
Şimdi burası varken, google amcadan bu Justin denilen ve adını ilk kez duyduğum şarkıcının resmini mi arayalım.. Konudaki resimden suratı hiç görünmüyor..
04.05.2013, 21:43 | #9 |
|
Çocuklar işte. Sahneye şapka atıldı diye sahneden inip 20 dakika çıkmamış. İncisözlük de Justin'in ağzından tweet atılmış gibi gösterip "Konser güzeldi ama Türk kızları ter kokuyordu." diye bir resim paylaşmış. Haber siteleri de atlamış hemen. Olay oldu gerçekten resmen. Ağlayan, onun için kitap yazan, evden kaçmakla tehdit eden çocuklarımıza acıdım doğrusu.
|
04.05.2013, 21:47 | #10 |
|
Ben Bu Çocuğu dinlemedim şarkılarını ama yazık ki Bizim Türk Kızları 15 17 yaşındaki kızlar Bu çocuk için çığlık atıyor, ağlıyor, yalvarıyor...Çok yazık bu kadar bilinçsiz Gençlerimiz var Bir Kişinin o kadar Yüceltilmesi Hiç Hoş değil...Benim alanım Çocuk Psikolojisidir...İncelediğimde Ne hale geldiklerini görüyorum gençlerin...Gençlerimizin başka idol kendilerine bulmaları gerekiyor....
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bieber, geçti, istanbuldan, justin, saat, sahneye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |