21.04.2013, 19:11 | #1 |
|
Gençlerbirliği 2 - 0 Fenerbahçe
30.hafta 21 Nisan 2013 Pazar Gençlerbirliği - Fenerbahçe Ankara 19 Mayıs Stadı Saat: 20.00 Süper Lig’deki son 5 karşılaşmasından da galip ayrılan Fenerbahçe Başkent deplasmanından da 3 puanla dönerse Ligde üst üste 6 maç kazanan tek takım olacak. Sarı-Lacivertli ekip ayrıca ligdeki son 3 maçını gol yemeden kazanmayı Avrupa hesapları yapan Gençlerbirliği ise güçlü rakibine sürpriz yapmak istiyor. Haftaya 40 puanla, 7. sırada giren kırmızı-siyahlılar Avrupa yolundaki rakipleri Bursaspor, Kasımpaşa ve Kayserispor ile Puan farkını kapatmayı hedefliyor. Takım kadroları Gençlerbirliği: Ramazan, Ahmet, Tosic, Aykut, Cem Can, Zec, Tomic, Özgür, Azo, Petrovic, Vleminckx Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Reto Ziegler, Cristian, Raul, Salih, Caner, Kuyt, Webo |
6 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2013, 22:16 | #5 |
|
Cevap: Gençlerbirliği 2 - 0 Fenerbahçe
Fenerbahçe havlu atmış oldu...
22.04.2013, 00:05 | #8 |
|
Benim gönlüm her zaman zayıftan yana olmak ister, sonuçtan memnunum
|
4 Üyemiz ala'turka'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.04.2013, 01:32 | #9 |
|
Erdim mi ne 2-0 bitmesini diledim ve bitti
Tüh beee, sayısal loto çıksın diye dileseymişim tutacakmış |
22.04.2013, 09:13 | #10 |
|
Kırmızı Kara burası Ankara! helal be Gençler
|
4 Üyemiz Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fenerbahã§e, fenerbahçe, genã§lerbirliäŸi, gençlerbirliği, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |