Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Anketler

Anketler Her konuda anketler

Anket Sonucunu Göster: İdeal kadın nasıl olmalı?
Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli 1 2.44%
Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım 2 4.88%
Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli 10 24.39%
Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli 1 2.44%
İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir 9 21.95%
Bilemiyorum 5 12.20%
Yorum ..? 13 31.71%
Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 12.06.2014, 14:54   #61
Zimbad
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İdeal Kadın Nasıl Olmalı?

KADIN DEDİĞİN (CAN YÜCEL)

Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin. Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak. En seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de. Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek, Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.

Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek. Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehdidi savurmayacak. Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak. ..

Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak. Şöyle pastırmalı kuru fasulyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.

Temiz olacak her şeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri, Yahut pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş. Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.

Kadın dediğin güzel olacak... Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da... Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak. Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terk etmeyecek. Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek, başka sevgili edinmeyecek.

Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya... Kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir olacak. Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha. Ağzı sıkı olacak kadın dediğin. Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak.. .

Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden, tehditkârlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmayacak. Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.

En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa...

Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle.

Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de...

Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla... Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana...

Öyle bir kadın işte... Nerede öyle kadın yoktur deme...

Sen de adam olacaksın, seçmesini bileceksin!

Can Yücel

Böyle olucak.
Eski 30.06.2014, 18:53   #62
Tanıdık
Uzman Üye

Ne ideal kadın, nede ideal erkek vardır kendimizi kandırmayalım...

Sevmişsem benim için ideal olduğu için sevmişimdir o kadar..

Tanıdık
Tanıdık'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 30.06.2014, 21:55   #63
CentilmeN
Yeni Üye

İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir

@Sia
Eski 25.01.2017, 11:22   #64
Senfonim
Uzman Üye

İdeal Kadın yada İdeal Adam
Anlayışlı çabuk parlamayan birbirini anlamaya çalışan ve Sevgi kadar Saygı yı da koruyabılen daha doğrusu korumaya gerek kalmadan buna devam eden , Ben değil Biz olabilen ama zaman zaman '' Ben '' olmanıza da izin verebilen , nefesinizi almayan nefes veren. Hayatı zindan eden değil Hayat veren. Sizin güldüren , düşündüren , sohbet etmekten zevk alabileceğiniz dinletip dinleyebileceğiniz , eleştirebilen ama başkasının yanında küçük düşürmeyen sizinle gurur duyabılen bunu gözlerıyle anlatabılen sizi seven ve yeri gelınce tatlı tatlı kıskanan ama abuk subuk kıskanclık yapan ergen tavırlarında da olmayan olgun beyin ..
Eski 25.01.2017, 11:23   #65
Senfonim
Uzman Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CentilmeN Mesajı göster
İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir

@Sia

Aslında en gerçeği bu ..O yüzden çok da düşünmeyin
Eski 26.08.2018, 20:16   #66
Kamil Uçkan
Üye

Üstten 3. Şıkkı seçtim. Kendi fikrimce ideal kadın öyle olmalı diye düşünüyorum.
Eski 27.08.2018, 19:39   #67
Rosebud
Müdavim

Ben ideal kadını tarif etmeye kalkarsam ansiklopedi yazmam gerekir.
Yani benim açımdan öyle ayrıntılı bir konu ki neden evde kaldığımı da açıklar, zira öyle bir kadın yeryüzünde sanırım yok, özetle eşiğim çok yüksek, en kötüsü de bu konuda esneyemiyorum.

TEARS AND SOUVENIRS

5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 04.09.2018, 00:15   #68
Sting
Tam Üye

Susunca bütün kadınlar güzel...

ya zarı bir kere salla ya da dibe vur...

3 Üyemiz Sting'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.09.2018, 00:54   #69
Gringo
Tam Üye

2 Üyemiz Gringo'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.02.2020, 00:06   #70
Sevda
Dönersen Islık Çal..

İdeal kadın mı olur yahu? İdeal insan olmaz bir kere. Belki birine göre ideal olan diğerine göre ideal değil. Çok esnek bir konu bu.
3 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boru, ideal, kadın, nasıl, olmalı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler