|
Anketler Her konuda anketler |
Anket Sonucunu Göster: İdeal kadın nasıl olmalı? | |||
Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli | 1 | 2.44% | |
Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım | 2 | 4.88% | |
Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli | 10 | 24.39% | |
Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli | 1 | 2.44% | |
İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir | 9 | 21.95% | |
Bilemiyorum | 5 | 12.20% | |
Yorum ..? | 13 | 31.71% | |
Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
Seçenekler |
31.05.2014, 13:54 | #51 |
|
Cevap: İdeal Kadın Nasıl Olmalı?
Merhamet biraz insanın mayası ile alakalı bir şey Lion..! Kadınlarda bu annelikten dolayı daha fazla.. Bak benim rahmetli dedem yıllarca baba annemi aldatıyor, dedem subay ve eve de çok uğramayıp gününü gün eden tonton bir adam işte..!! Baba annem dayanamayıp ayrılıyor. Tam 20 yıl ayrılar ve dedem 7 yıl önce kansere yakalanınca baba annem geri dönüyor. Evlenmek için vs değil.. Düşünüyor çocuklarım bakamaz diye çünkü babam da asker ve hep doğuda bu yüzden çocuklarım aileleri ile huzursuz olmasın diye 7 yıl bakıyor. Dedem üst düzey asker ve baba anneme evlenelim ben ölünce imkanlarımdan faydalan diyor ama öyle asil bir kadın ki bu konuyu bir kez bile gündeme getirmeyip hasta bakıcı gibi 7 yıl sesini çıkarmadan dedeme bakıyor. Biz dedemin çok ziyaretine giderdik baba annem rahatlasın dinlensin diye dedem bize kızardı siz gelince baba anneniz gelmiyor ben onu istiyorum diye..! Ölürken de son sözü baba annem için olmuş, göz göze ağlayarak işte..!! Aslında söylenecek çok şey var da asalet başka bir şey o sözün başında da dediğim gibi insanın mayasında.
|
9 Üyemiz Mihri Sultan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
31.05.2014, 15:55 | #52 |
|
Tabi ki maya ile alakalı ama Armut her zaman dibine düşmüyor. |
7 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2014, 03:08 | #53 |
|
@Aristo, ben de ilavede bulunayım, sanki biraz da özeleştiri gibi oluyor gerçi..
02.06.2014, 10:08 | #54 |
|
Gözümün beğendiği, yüreğimin sevdiği kadın benim için idealdir.
Kusur ararsak ideal kimseyi bulamayız. Seveceksek birini kusurlarıyla sevelim ki ideallerimiz gerçekleşsin.
02.06.2014, 10:25 | #55 | |
|
Alıntı:
Her erkek ideal erkektir(İstisnalar kaideyi bozmaz) tartışma konusu bile yapılamaz |
|
6 Üyemiz Pazar_tesi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2014, 11:10 | #56 |
|
Her seferinde bu konuya girmeyeceğim diyorum. Yine kendimi bu konu içinde buldum. Fikrim hala aynı bu konuda |
4 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2014, 14:23 | #57 |
|
|
5 Üyemiz SoRGeNTe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2014, 14:28 | #58 |
|
Sorsanız hepsi %1 in içinde
|
3 Üyemiz Pazar_tesi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2014, 14:33 | #59 |
|
Söyle konuya baktikca, Kendimin Andromada Galaxinin icinden geldigimin kanisindayim.
Eve gideyim bari.
05.06.2014, 20:12 | #60 |
|
Rakı içip Zeki Müren dinlemeyi de, hangi şarabın hangi peynirle iyi gideceğini de bilen kadındır..demek istiyorum ama idealizm in beynime oynadığı bir oyun bu...
Etiketler |
boru, ideal, kadın, nasıl, olmalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |