|
Anketler Her konuda anketler |
Anket Sonucunu Göster: İdeal kadın nasıl olmalı? | |||
Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli | 1 | 2.44% | |
Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım | 2 | 4.88% | |
Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli | 10 | 24.39% | |
Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli | 1 | 2.44% | |
İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir | 9 | 21.95% | |
Bilemiyorum | 5 | 12.20% | |
Yorum ..? | 13 | 31.71% | |
Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
Seçenekler |
30.01.2014, 12:07 | #31 |
|
Cevap: İdeal Kadın Nasıl Olmalı?
Siz bana ideal erkeği anlatın ben size ideal kadını tek cümlede anlatayım.
|
11 Üyemiz SoRGeNTe'in Mesajına Teşekkür Etti. | Aristo, Duayen, Gülce, Insanlikarayan, Liaaa, Nils', nurideniz34, Pazar_tesi, Redwine, Subutay, ZeZe |
30.01.2014, 12:08 | #32 |
|
Erkeklerin çok azı önce kadının zekasına bakıyor.Güzel olacak illaki . Diyelimki çok güze bir kızla berabersiniz ama yönetilmeden bi halt beceremiyor önceleri zevkli gelir hem güzel hem aptal ne güzel dersiniz ama bir süre sonra sıkar istersinizki bişeyide danışmadan yapabilsin.
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
13 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 12:36 | #33 |
|
Valla ben bir alt sayfada tanımını yapmışım. Tanımda bir değişiklik yok. Zeki kadınları severim ama onlar beni sevmezler bundan eminim..
30.01.2014, 14:31 | #34 |
|
İnsan oğlu yetinmeyi bilmez,her istediği olsa da... yine bir eksik bulur.
O yüzden ideal kadın ve erkek yoktur. |
10 Üyemiz Maviş'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 15:31 | #35 |
|
İdeal kadın kendisiyle barışık olan kadındır.. |
8 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 15:43 | #36 | |
|
Alıntı:
İşte budur. Teşekkürler Cansuyu sana katılıyorum. |
|
8 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 16:03 | #37 |
|
Benim olan kadın ideal kadındır.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
10 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 16:19 | #38 | |
|
Alıntı:
Bana kalırsa asıl mesele önce ideal insan olmayı başarabilmek, Bu sorunu giderdiğimizde işi ayrıca cinsiyete dökmeye zaten pek lüzum kalmaz gibi geliyor. |
|
6 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 16:41 | #39 | |
|
Alıntı:
Soru "İdeal İnsan Nasıl Olmalı" diye sorulmadığı için yanıtlar bu şekilde.. |
|
8 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.01.2014, 16:45 | #40 | |
|
Alıntı:
Ne yani söylemeyelim mi. Bu mudur Cansuyu. |
|
8 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
boru, ideal, kadın, nasıl, olmalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |