10.03.2013, 21:52 | #21 |
|
Cevap: Fenerbahçe 4-1 Bursaspor
ReaL yine haklı çıktı. Haftaya bir kupon yaptırmak lazım ona
10.03.2013, 22:16 | #22 |
|
|
10.03.2013, 22:19 | #23 |
|
Yendiğimize sevinemiyorum bile.Maça gitmek isteyenlerden artık bir ruh doktorundan rapor istenmeli. |
7 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.03.2013, 22:25 | #25 |
|
11.03.2013, 00:00 | #26 |
|
yaa arkadaş, bu fenerbahçeyi 9 kişi kalsa bile bursa yenemezdi,, ama aziz yıldırım yine yapmış yapacağını,,
çok çirkin...
11.03.2013, 00:03 | #27 |
|
Her galibiyetimiz sonrası yine şerefli basın fenerbahçe'ye laf etmek için yer arıyor çok güzel
O değil de biz yendikçe daha da bağırıyorlar ya, bunun zevki bin galibiyete bedel
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
11.03.2013, 00:20 | #29 |
|
Hastayım senin takım sevgine Sevda..
11.03.2013, 00:22 | #30 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bursaspor, fenerbahçe, maçta, oynadığı, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |