10.03.2013, 16:46 | #1 |
|
Fenerbahçe 4-1 Bursaspor
Maç: Fenerbahçe - Bursaspor |
10.03.2013, 16:56 | #2 |
|
Cevap: Fenerbahçe | Bursaspor
Ekin maç ne olur?
10.03.2013, 17:11 | #4 |
|
Cidden ben de merak ettim şimdi. Bu maç 2 olmaz mı yine ağabey ?
10.03.2013, 17:59 | #6 |
|
Kırmızı kart falan olmaz ise, 2 zor olur..
10.03.2013, 18:56 | #7 |
|
Fenerbahçe - Bursaspor maç öncesi olaylar! Taraftar bıçaklandı
!! Kadıköy'de, Fenerbahçe-Bursaspor maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada kan aktı. Bursa'dan 12 yaşındaki oğluyla birlikte maça gelen bir baba 3 yerinden bıçaklandı. !! Olay, saat 16.00 sıralarında eski Salıpazarı'nda meydana geldi. Birbirlerine taş ve sopalarla saldıran taraftarlar arasındaki kavga dakikalarca sürdü. Olay sırasında oğlu Kadir Efe'yi korumak isterken taraftarların arasında kalan Muharrem K. bıçaklandı. Yaralı taraftar olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Babasının bıçaklanmasına şahit olan Kadir Efe isimli minik taraftarın şoka girdiği ve kimseyle konuşmak istemediği belirtildi. Arbede sırasında sert cisim nedeniyle yaralanan 2 kişi ise arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu habere yorum yapılmaz, tüm takım taraftarlarımızda bir fanatikliktir gidiyor, sporda şiddet olmaması lazım, eğlenmeye gidin, savaşa değil. |
10.03.2013, 19:39 | #8 |
|
Yürü be Beşiktaşım...
10.03.2013, 20:03 | #9 |
|
Dakika 2 ve Bursaspor 1-0 öne geçti
10.03.2013, 20:11 | #10 |
|
Cevap: Fenerbahçe 0-1 Bursaspor
Kırk yılın başında Galatasaray İzmir'e geliyor, o maça bile gitmiyorum.
bursaspor, fenerbahçe, maçta, oynadığı, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |