10.02.2013, 20:29 | #1 |
|
Galatasaray 2 - 0 MP Antalyaspor
Galatasaray zirvedeki en yakın takipçilerinden Antalya'yı Arena'da konuk edecek. Aslan hem bu maçı kazanıp farkı açmayı hem de Sneijder ve Drogba transferleriyle yakalanan havayı korumak istiyor |
10.02.2013, 20:31 | #2 |
|
Cevap: Galatasaray | MP Antalyaspor
|
10.02.2013, 21:13 | #3 |
|
Dakika 8 gol Buraaak Yılmaaaaaazzz ... Galatasarayımız 1-0 öne geçti.. (Yönetim uyuma taraftara sahip çık )
10.02.2013, 21:14 | #4 | |
|
Antalyaspor'a başarılar diliyorum diyecektim, bir tane yemişler bile
Alıntı:
Ne çok sevindin öyle Dilaver, yönetimde Antalya ilinde yaşayan biri olduğunu unutma istersen |
|
10.02.2013, 21:16 | #5 |
|
antalyaspor, galatasaray, galibiyet, maçta, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |