02.12.2011, 22:39 | #41 |
|
Cevap: Parlayan Şehir | Gaziantep (Ayıntap)
02.12.2011, 22:42 | #42 |
|
Eylül ayında gittim ve 1 hafta kaldım Gaziantep'te. Yaşadığım şehir güya büyükşehirleden birisi ama Gaziantep'in tırnağı olamaz. Resmen hayran kaldım
|
8 Üyemiz Serji'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.06.2012, 22:24 | #43 |
|
Gaziantep... Ben çok severim orayı. Nasıl da sevdirir Antep' li kendi kültürünü dışardan gelene. Valla beni de aldılar bir anda kafaya Teşekkürler...
18.06.2012, 23:54 | #44 |
|
Ahhh ah, anılarım depreşti. Üç senem geçti Antep'te, dolu dolu. Harika bir şehirdir, yaşanması güzel bir şehirdir.
Patlıcan kebabı ardından, İmam Çağdaş baklavası ve akabinde Tahmis Kahvesinin Türk Kahvesi. Benim muhteşem üçlüm...
04.04.2013, 21:01 | #46 |
|
Ellerine sağlık ben de bir Antep'li olarak çok beğendim. Tek kelimeyle muhteşem bir şehir...
|
5 Üyemiz Esranur'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.04.2013, 23:42 | #47 |
|
Çok gitmek istiyorum...
06.01.2014, 20:21 | #48 |
|
Biran kendimi rehber eşliğinde Gaziantep turunda hissettim.. Gerçekten görülmesi geren tarihi bir şehir Gaziantep....
Bu tur da rehberlik ettiğiniz için çokkk teşekkürler |
06.01.2014, 22:34 | #49 |
|
Eğer yolunuz düşerse buraya sizi mutlaka beklerim
Hem gezeriz hemde size birbirinden güzel yemekler yaparım Gaziantep Millî Bayramlarda kıpkırmızı olan bir şehir taksicisinden esnafına her yer Türk Bayrağıyla bezeniyor o manzarayı görmeniz lazım |
01.02.2014, 19:41 | #50 |
|
Gaziantep Tanıtım Filmi
|
4 Üyemiz Chevy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ayıntap, eserleri, filmi, gaziantep, gaziantep'i, gaziantep'in, gezilecek, görülecek, ilçeleri, parlayan, tanıtım, tarihçesi, tarihi, tarihi eserleri, yemekleri, yerler, yerleri, youtube |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |