20.07.2010, 13:58 | #11 |
|
Cevap: Mezopotamya'nın En Eski Şehirlerinden Biri: Mardin
Mardin'de El Sanatları Mardin, tarihin kasırgalı yıllarının kenti... Evvel zamanda başlamış bir hikâye, bir egemenlik efsanesi ya da görkemin somutlaşmış biçimi... Kuyumculuk Bakırcılık
Kilim Dokumacılığı ( Merş) Testi-Çanak-Çömlekçilik |
20.07.2010, 14:20 | #12 |
|
Teşekkürler LALE... Birileri bir gezi tertipleyipte bizleri buralara götürüp gezdirse!!! Tadından yenmez vallahi....
20.07.2010, 14:24 | #13 |
|
|
21.10.2010, 22:56 | #14 |
|
İnsanın sıkılmadan okuyacağı şekilde çok güzel düzenlemişsin canım.
Güneydoğu da göremediğim tarihi yerlerden bir Mardin birde Hasankeyf kaldı. Çok görmek istiyorum. Böyle yerler ilgimi çeker. Severim tarih kokan yerleri. Genelde böyle yerlere dayımla gidiyoruz coğrafya okuduğu için o coğrafya bilgilerini konuşturuyor böyle yerlerde bildiğimiz tarihi konuları da birlikta paylaşıyoruz. Mükemmel oluyor. Çok teşekkürler Lalem ellerine sağlık... |
21.10.2010, 23:51 | #15 |
|
Sadece Mardinin yaptığı çağrışımla, dün gördüğüm mağazanın ismini hatırladım yine
Pier Mardin Ve tam 5 mağazası var İstanbulda
25.10.2010, 14:46 | #16 |
|
Ben de öyle. Görmeyi istediğim yerlerden birisi. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
|
01.11.2010, 23:26 | #17 |
|
Ev süper olduğu kadar evin içinde oturan hanım ağada süper...burnu...lazlık var galiba
**** Görselliği açısından olsun ansiklopedik bilgi acısından olsun özenerek hazırlanmış çok güzel bir konu olmuş diğer konular gibi... Teşekkürler LaLe
02.11.2010, 12:36 | #18 |
|
Yok karadenizle ilgisi yok.
Bizim Mardinli komşularımız var. Hepsinin burun yapısı bu şekilde.. |
21.11.2010, 12:15 | #19 |
|
Mardin'in kurtuluşunun 91'nci yıldönümü, kent merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda son kez kutlandı. Mardin Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurtuluş günü olmadığı nedeniyle 21 Kasım'ın ‘Kurtuluş' yerine ‘Onur Günü' değiştirilmesi kararı alınmıştı.
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
en eski, eski, mardin, mardin'in, mezopotamya’nın, tarihi, şehirlerinden, Şehri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |