|
İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler |
|
Seçenekler |
31.07.2024, 15:15 | #1 |
|
Diyanet'ten 81 İl İçin Talimat: Türkiye'deki Camilerden Haniye İçin Sela Se
Diyanet'ten 81 İl İçin Talimat: Türkiye'deki Camilerden Haniye İçin Sela Sesleri Yükseldi
|
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
31.07.2024, 15:17 | #2 |
|
Cevap: Diyanet'ten 81 İl İçin Talimat: Türkiye'deki Camilerden Haniye İçin
Yahu Haniye'den bana ne, herşeyimiz bitti de bir de Haniye için üzülüp yas mı tutalım yani....
|
31.07.2024, 21:41 | #3 |
|
Suudi kralı için yas ilan ederler, buna sela okuturlar. Valla bunlar yönettikleri ve yaşadıkları ülkeden bihaber...
01.08.2024, 17:35 | #4 |
|
Cenaze namazına da gidenler oldu. Ne olduğunu bilmeden sürünün peşinden giden çok enteresan insanlar var.. |
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
01.08.2024, 17:58 | #5 |
|
Bu adam bildiğin terörist. Emrini verdiği bombalı saldırılarda içinde kadın ve çocukların da olduğu bir çok sivil hayatını kaybetti. İsrail terörist bir ülke ama sivil insanları (Yahudi bile olsa) öldüren örgüt de terör örgütüdür. Sen bugün Hamas'a kuva-i milliye dersen, yarın da Amerika ve Avrupa PKK için aynı şeyi söyler.
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
camilerden, diyanetten, haniye, sela, talimat, türkiyedeki, İçin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |