|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
26.08.2023, 14:22 | #1 |
|
Milli Eğitim Bakanı'ndan talimat: Öğretmenler beyaz önlük giyecek
Milli Eğitim Bakanı'ndan talimat: Öğretmenler beyaz önlük giyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılında hayata geçecek uygulamaları duyurdu. Buna göre öğretmenler, 'rol model olmaları bakımından' beyaz önlük giymeye teşvik edilecek. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda öğretmenlerin beyaz önlük giymesi için uygulamanın hayata geçeceğini bildirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre öğretmenler, mesleki temsil ve öğrencilere rol model olmaları bakımından önlük giymeye teşvik edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin illere yazı gönderdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre öğretmenler, mesleki temsil ve öğrencilere rol model olmaları bakımından önlük giymeye teşvik edilecek. Göreve yeni başlayan öğretmenler için başta barınma ihtiyacı olmak üzere tedbirler alınacak. Öğretmenlerin okulda Beyaz Önlük giymeleri konusunda valiliklerin gerekeni yapmasını isteyen Bakan Tekin, “Bir başka husus öğretmenler odası toplantılarında da dile getirilen öğretmen arkadaşlarımızın okullarda, bir eğitimciye, bir öğretmene yakışır şekilde giyinmesi açısından beyaz önlük uygulamasının yine valiliklerimizce tespit edilmesini arzu ediyoruz, bunu da genelgemizde zikrettik” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) https://www.gazeteduvar.com.tr/milli...-haber-1634565 |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
26.08.2023, 17:47 | #2 | |
|
Cevap: Milli Eğitim Bakanı'ndan talimat: Öğretmenler beyaz önlük giyecek
Alıntı:
Milli egitim cok ayip etmis, FES´i unutmus!. Rengini tam anlaminla gösterememis!.
Etiketler |
bakanından, beyaz, eğitim, giyecek, milli, öğretmenler, Önlük, talimat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |