11.06.2021, 09:53 | #21 | |
|
Cevap: Oyun Bilgisayarı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Alıntı:
https://www.hp.com/de-de/campaigns/h...hpsupport.html Bu sayfadan HP Suport assistanini indire bilirsin, aynisi benim dizüstündede yüklü!. Bütün bilgisayarin özelliklerinide siraliyor program!. Sürümler eksikse, dogru sürümü direk yüklüyor!. (HP Suport assistenten herunterladen)
11.06.2021, 13:17 | #22 | |
|
Alıntı:
RX550'lerin fiyatı maalesef çok pahalı o fiyata tercih edilecek bir kart değil performanslı hiç değil. Kaldı ki ben masaüstü sanmıştım laptop imiş. Laptopda yükseltme olayı çok sınırlı olduğu için hiç önermem. Bu eski motora yeni lastik takmak gibi birşey olur.
11.06.2021, 14:30 | #23 | |
|
Alıntı:
Söz ettigimiz kasa, Masa üstü!. Sadece Microtover oldugu icin burasida cok sinirli!.
11.06.2021, 18:10 | #24 |
|
Yok laptop değil Heliosaga masaüstü, insanlıkarayanın resmini verdiği benim bilgisayar.
|
2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
11.06.2021, 18:36 | #25 | |
|
Alıntı:
RX550 için en az 400w ister. Bu durumda güç kaynağını yenilemen gerekecek diğer türlü olmaz. Ha bu kart her türlü pahalı 1.800 lira en ucuzu 500w ise ortalama bir güç kaynağı alsan nerden baksan sana 3 bin lira masrafı olacak. HP markasının masaüstü sattığını bilmiyordum. Marka masaüstülerine karşıda mesafeliyim^^
12.06.2021, 01:33 | #26 | |
|
Alıntı:
Burada yapilan en büyük hata, birde Miditover olmasi!. El girmez, istedigin karti takamazsin!. Son kendim icin topladigim toverde, 800Watt yatiyor!. Pandemi biraz daha gevsesin, birisi icin belki I9 Prozesörlü bir bilgisayar toplayacagim!. Bütce 2500 €´dan az degil, bir adim daha yukari cika bilir!. @Rosebud, linkini verdigim programi yükleyip sorunlarini cözmeye basladinmi?.
12.06.2021, 01:38 | #27 |
|
İnsanlıkarayan o programı biliyorum, bilgisayarın garanti süresi içinde hizmet veriyor onun dışında bir işe yaramıyor, mesela laptop'ımı ilk aldığımda o program da içindeydi çok da işime yarıyordu ama 2 yıl sonra hizmet vermeyeceğini söyleyen bir mesaj göster eye başladı sonra sildim.
|
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
12.06.2021, 01:54 | #28 | |
|
Alıntı:
Benim Diz üstü, HP Pavilion dv6!. Biraz eskidi ama halen isini görüyor!. Programi kullanma yönü, icindeki Hardware´in listesi, Güncellemeleri daha detayli araya bilmen!. Suport bitti diye, garantisi eskidi diye Bilgisayari cöpemi atacagim?. Mesela NVidia GeForce GT 230M, bütün detaylarinla gösteriyor!. Yüklenmis olan bütün Programlarin listeli gösterisi, HP,: Microsoft Programi,: Baska programlar,: !. HP´den özel servis almasanda, Programdan halen faydalana bilirsin!. Tavsiye ederim yani!.
12.06.2021, 11:58 | #29 |
|
Tamam denerim sağol İnsanlıkarayan.
|
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
09.08.2024, 15:11 | #30 |
|
Merhaba!
İş için hangi dizüstü bilgisayarı satın almak daha iyidir? |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
alırken, bilgisayarı, dikkat, edilmeli, nelere, oyun |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |