|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
03.06.2020, 00:30 | #1 |
|
Şezlong Fiyatları Şoke Etti: Günlük Bin Lira, Aylık 24 Bin Lira
Şezlong fiyatları şoke etti: Günlük bin lira, aylık 24 bin lira Gözde tatil beldesi Türkbükü’nde hizmet veren lüks bir otelin müşterilere gönderdiği davet e-mail’inde belirtilen ücretler şaşırttı.
Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği, "Sonuçta 'Private hizmet', rakamlar normal" dedi |
03.06.2020, 00:38 | #2 |
|
Cevap: Şezlong Fiyatları Şoke Etti: Günlük Bin Lira, Aylık 24 Bin Lira
Buna güzel bir çözüm var.
Girmeyin o plajlara. Bu kadar basit.
03.06.2020, 00:49 | #3 |
|
Erikli'de ne güzel ücretsiz girilen plaj alanlarımız vardı. İsteyen havlusunu şezlongunu alırdı. Şezlong olan alanlar otel önleriydi. |
03.06.2020, 21:56 | #4 | |
|
03.06.2020, 23:22 | #5 |
|
Bu sene otel gibi yerlerde tatil zor.
Şu binadeki işleri kolaylayalım (eşim yönetici ben yardımcılardan biri) Kısmetse arabacığımıza binip önceki gibi sahil sahil dolaşacaz.Beyendiğimiz yerde konaklarız kamp çadırı ile doğa ve biz. Sosyal mesafe koruyucaz diyerek tatil olmaz. Yeni yerler keşfederiz belki yine. Yıllar önce öyle yapmıştık. Uzuun yıllar arabamız yoktu şimdi yine araba alınca eskisi gibi dolaşmanın zamanı geldi. Şu virüs sekteye uğrattıysada olabildiğince hayellere kaldığı yerden devam. Oldu da bulamazsak yıllardır gittiğimiz kamp yerine gideriz. Sessiz ve sakin. |
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.06.2020, 00:29 | #6 |
|
Hiçbir işe yaramadığı halde, hiçbir sanat icra etmediği halde dünyanın parasını kazananlar var ülkede. Onlar için gayet uygun fiyatlar bunlar. |
2 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
aylık, etti, fiyatları, günlük, lira, şezlong, Şoke |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |