|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
26.12.2014, 14:04 | #21 |
|
Cevap: Erdoğan, "Türkçe Yetersiz Bir Dildir"
Adam tezini de kendi üretiyor antitezini de sonra felsefe yapılamaz diyor. Aslında bizi deniyor bakalım yiyecek mi millet diye Birde düşünün ki bu adam sentez yapsa o zaman vay halimize
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
8 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.12.2014, 14:20 | #23 |
|
Daha beteri var.
26.12.2014, 14:26 | #24 |
|
Mehmet Ali Birand'ın Programında Tayyip Erdoğan'a İngilizce Soru http://www.youtube.com/watch?v=_3MFY_lMF4E |
26.12.2014, 14:29 | #25 | |
|
Alıntı:
26.12.2014, 22:57 | #26 |
|
‘Türkçe felsefe yapıyoruz o bilmiyor’ |
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.12.2014, 23:02 | #27 |
|
Ulan ben de diyorum, Bilal neden anlamıyor.. Türkçe'denmiş.
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
7 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.12.2014, 23:13 | #28 | |
|
Alıntı:
|
|
5 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.12.2014, 23:33 | #29 |
|
Teyyo'nun kafasındaki fantazi dünyası çok cılgın ama fantaziler osmanlıca olunca dili dönmüyor tabiHmm bakın white sea'ya da cok girdim, çok tuzlu ve sıcak bir deniz, yoksa, yoksa ben....
27.12.2014, 00:10 | #30 |
|
Yovv biz bu Türkçe ilen felesefe felan yapamıyoh, sonra isitres yapıyoh, acıkıyoz, gaşığı çalıyoz maharnaya...
Etiketler |
bilim, cumhurbaşkanı, dedi, dildir, erdoğan, Önemli, türkçe, yetersiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |