|
Yabancı Ressamların Biyografileri Yabancı ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
|
Seçenekler |
03.03.2015, 03:08 | #11 |
|
Cevap: Gabor Toth (1950 - ...) | Macar Ressam
Ne kadar gerçek duruyorlar kar tabloları çok güzel.
Natürmort resimler ise olağan üstü çok başarılı. Ellerinize sağlık. |
23.11.2015, 15:51 | #12 |
|
16.03.2016, 15:49 | #14 |
|
16.03.2016, 19:27 | #15 |
|
Canlı renkler, mükemmel natürmordlar...
İzlemesi büyük keyif verdi bana. |
12.06.2016, 09:51 | #16 | |
|
Alıntı:
Burada çocukluğumda yaşadığım mahalle resmedilmiş sanki. Bayıldım gerçekten. Bayırlar eski evler karda kayanlar. Hoş bizde kızak yok naylonlarla kayılırdı. Ablam gecenin kör karanlığına kadar kayardı. Ben ufak olduğuma pencereden bakmakla yetinmek zorunda kalırdım.
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
1950, aydınlık, başarı, başarılı, canlı, christmas, Çalışma, çeviri, doğal, gabor, heyecan, karanlık, kayak, kaydırak, macar, macaristan, natürmort resim, peyzaj, renk, resim, ressam, toth, yılbaşı, şarap, şişe |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |