|
Yabancı Ressamların Biyografileri Yabancı ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
|
Seçenekler |
21.02.2014, 16:27 | #1 |
|
Gabor Toth (1950 - ...) | Macar Ressam
|
12 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.03.2014, 00:26 | #4 |
|
Cevap: Gabor Toth (1950 - ...) | Macar Ressam
Macar Ressam; Gabor her tarz resim yapabiliyormuş..
30.03.2014, 00:39 | #5 |
|
Resimlerde, çocukların kartopu oynayışı, büyük bir coşku içerisinde kızak kaymaları, beni taaa çocukluğuma götürdü
Natürmort resimleri adeta canlı gibi. Çok beğendim. Hem sunum, hem de çeviri için teşekkürler Sevdacığım ellerine sağlık |
31.03.2014, 08:42 | #6 |
|
Kar temalı tablolara hayran kaldım.
Teşekkürler Sevda.
02.11.2014, 18:39 | #7 |
|
İlk grup resimlerine bakarken bir ara kendimi masal kitabı okuyormuş gibi hissettim...
İkinci grup resimlerinde ise ince detaylar göze çarpıyor... Üçüncü grup resimlerde ise natürmortları bir harikaydı, hele üzümleri koparıp yemek geldi içimden... Eline sağlık Sevda.. Teşekkürler... |
7 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.02.2015, 23:18 | #8 |
|
|
9 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.02.2015, 23:21 | #9 |
|
Şarap şişesinin üstünde ki tozlar bile birebir gerçek gibi. Natürmort konusunda da çok başarılı bir ressam.
İlave resimler için teşekkürler Redwine. |
7 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.02.2015, 23:43 | #10 |
|
Binaların arasından gondolla geçenlerin olduğu resimde suyun çizimine hayran kaldım. Sanki su gerçek ve resmi üstüne çizmiş gibi. Bravo ressama.
Teşekkürler Sevda.
1950, aydınlık, başarı, başarılı, canlı, christmas, Çalışma, çeviri, doğal, gabor, heyecan, karanlık, kayak, kaydırak, macar, macaristan, natürmort resim, peyzaj, renk, resim, ressam, toth, yılbaşı, şarap, şişe |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |