25.02.2014, 22:18 | #11 |
|
Cevap: Güneydoğu Anadolu'da Görülmesi Gereken 10 Güzel Yer
Hasankeyf'i çok merak ediyorum...Görülmesi gereken yerlerden bence...
Teşekkürler Başakça... |
5 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.06.2014, 00:21 | #12 |
|
Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En Güzel Yerleri
Hasankeyf - (Batman) Halilürrahman Camii ve Çevresi - (Şanlıurfa) Halfeti - (Şanlıurfa) Nemrut Dağı- (Adıyaman) Mor (Aziz) Gabriel Manastırı - (Mardin) Sur ve Burçlar - (Diyarbakır) Zeugma Antik Kenti ve Arkeoloji Müzesi- (Gaziantep) Kale - (Gaziantep) Zincirli Bedesten - (Gaziantep) Ravanda Kalesi - (Kilis)
23.06.2014, 00:43 | #13 |
|
Ülkemizin her bölgesinde ayrı güzellikler var. Her birini tek tek gezebilmeyi çok isterdim. Şimdilik bunlardan sadece Hasankeyf ve Diyarbakırdaki surları gördüm.
Diyarbakırdaki surların kapıları her gün güneşin doğuşuyla açılır ve güneşin batmasıyla kapanırmış. Ve şehrin güvenliği bu şekilde sağlanırmış. Hasankeyf ise ayrı bir güzellik, sular altında kalmaması ise tek isteğimiz. |
23.06.2014, 00:45 | #14 |
|
Konu için çok teşekkürler
Gerçekten faydalı bir konu olmuş Gaziantep - Zincirli Bedestene hemen her hafta uğrarım Birde "Elmacı pazarı" var böyle Gaziantep'e özgü baharatların çeşitli bitki ve otların Satıldığı yer Onun dışındaa botanik bahçemiz var bitane Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi Ve Parkıda burda Gelirseniz gezdiririm ki ben sizi |
4 Üyemiz Chevy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.06.2014, 09:39 | #15 |
|
Mardin ve Urfa yı görebildim. Urfa ya sadece bir günlüğüne kebap yemek için gittim bea Miss gibi kebap kokan şehir...! Çok güzel bir ülkemiz güzel coğrafyamız var. Gezelim görelim diyorsak mutlaka Türkiye den başlayıp dünyaya açılmak lazım. Öncelik altını çizerek diyorum ülkemizde...!
|
5 Üyemiz Mihri Sultan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2014, 16:44 | #16 |
|
Hasankeyf - (Batman)
Halilürrahman Camii ve Çevresi - (Şanlıurfa) Halfeti - (Şanlıurfa) Nemrut Dağı- (Adıyaman) Mor (Aziz) Gabriel Manastırı - (Mardin) Sur ve Burçlar - (Diyarbakır) Zeugma Antik Kenti ve Arkeoloji Müzesi- (Gaziantep) Kale - (Gaziantep) Zincirli Bedesten - (Gaziantep) Ravanda Kalesi - (Kilis)
31.01.2016, 12:41 | #17 |
|
Memleketimin her bir köşesi ayrı bir cennet.
Güneydoğuya hiç gitmedim. Kesinlikle gidip görülmeye değer bir yer. Bu güzel konu için teşekkürler Başakça, ilave resimler için teşekkürler Real. |
Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |