13.12.2015, 02:06 | #1 |
|
Euro 2016'da Rakiplerimiz Belli Oldu!
Ay-Yıldızlıların 4. Torbadan Katıldığı Euro 2016'da Rakiplerimiz Belli Oldu.
Euro 2016'daki Rakiplerimizi Tanıyalım 10 Haziran'da başlayacak turnuvada karşılaşacağımız rakipler... İspanya
13.12.2015, 16:20 | #2 | |
|
Cevap: Euro 2016'da Rakiplerimiz Belli Oldu!
Alıntı:
13.12.2015, 18:49 | #3 |
|
Yanlışlık var sandım biran..
13.12.2015, 19:11 | #4 |
|
Konu için teşekkürler @ReaL, Sevgili @Tntcool,
(Eğer büyük şansızlıklar olmazsa) Bence gruptan çıkma şansımız yüksek. GRUPLARDAN NASIL ÇIKILIR? Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan 12 takım bir üst tura çıkarken, Gruplarını 3. sırada tamamlayan takımların arasından en iyi 4 takım eleme aşamasına (Son 16) katılacaktır. Bu nedenle millilerimizin ilk iki sırada yer alması, bunu sağlayamazlarsa, en iyi 4 üçüncünün arasına girmesi gerekmektedir. Şimdi bu bilgileri verdikten sonra, millilerimizin gruptan çıkma şansını daha iyi değerlendirebilmek için, FİFA'nın (her ay ) verdiği, Dünya Milli takımlar sıralamasına ve grubumuzdaki takımların toplam değerlerine göz atalım. Görülüyor ki, Dünya sıralamasına bakılırsa, millilerimiz grubunda 3. sırayı alırken, Toplam değer olarak da, İspanya'dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Bu sonuçlara göre millilerimizin, bu gruptan çıkma şansları oldukça yüksek. |
5 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.12.2015, 20:41 | #5 |
|
Türk'ün, Türk'ten başka rakibi yoktur |
4 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.12.2015, 21:25 | #6 |
|
13.12.2015, 23:00 | #7 |
|
D Grubu : İspanya, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Hırvatistan
İspanya ilk sırada tamamlar Avrupa Futbol Şampiyonası.Maçları farklı olur şahsen ben çok ümitliyim ikinci olabiliriz.
13.12.2015, 23:12 | #8 |
|
Grup çok zor elle ayarlanmış gibi sanki ama bilmiyorlar ki bizde zoru seviyoruz..
Turnuvayı büyük heyacanla bekliyorum. Takımımıza sonsuz başarılar.
14.12.2015, 00:42 | #9 |
|
C grubunda olsaydık keşke Almanya şanslı.
Etiketler |
2016da, belli, euro, oldu, rakiplerimiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |