16.01.2015, 16:46 | #11 |
|
Cevap: Piton
Pitonun avcıl bir hayvan olup Çoğu gececidir ve uçan kuşları havada kaparlar. Avlarını yerde de takip edebilirler. yakından canlı olarak görmek isteridim tehlikeli değildir..?
Akşam rüyana girmesin piton. meslina.. teşekkürler@Mislina
16.01.2015, 16:55 | #12 | |
|
Alıntı:
Millet manyak bana ne kadar para verilirse verilsin, göz alıcı bedenimi bu canavara teslim etmem..
16.01.2015, 17:32 | #13 |
|
Evet şimdi daha iyi hatırladım sağol @Slower , bence de milletin aklı mı yok fikrimi yok , bana da dünyaları serseler yılana yaklaşmam bile bırak kendimi yutturmayı , para karşılığı mı yaptı acabaaa ? Bu konuda ne diyceksin @Slower
16.01.2015, 18:33 | #14 |
|
Konuya giripte o ilk resmi gördüğümde ense tüylerimin dikenlendiğini, sanki vücudumda elektrik akımı verilmiş gibi karıncalandığını hisettim...
Evet, bende yılan fobisi var... Hayvanat bahçesinde sürüngenler bölümüne giremedim... Uzaktan bakmaya bile tahamülüm yok... Teşekkürler Mislina... |
16.01.2015, 18:57 | #15 |
|
Kendisiyle yakından tanışma fırsatım oldu. Atraksiyon olsun diye aldım elime koca pitonu
Derisinin nemli oluşu ve peristaltik hareketleri sonrasında fazlası ile ürkmeme sebep oldu. Bundan sonra bir daha alır mıyım elime, dolar mıyım boynuma?... Hayır, asla. |
16.01.2015, 20:38 | #16 | |
|
Alıntı:
Kararımı değiştirip, hadi delioğlan hadi belime dolan şarkısı eşliğinde bendemi kendimi yuttursam ? Ama çok para isterim.
Slower'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağaç, gibi, piton, pitonu, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |