24.08.2013, 02:31 | #11 |
|
Cevap: Diyarbakır'ın Tarihi ve Resimleri
Cevremde, birkac Diyarbakir´li olsada, hic böyle yerlerden bahsetmediklerini söyliyebilirim.
Gezmeye deger yerlermis. Zaten Alman Arkadarlara karsi, Türkiyemizin Ispanya, Portekiz, italya, Yünanistan gibi, sadece Sahilde Gril yapma yerlerinin olmadigini, Cografyanin Tümünde, Tarihler yazilmis, Tarihi eserlerin bulundugunu, bunun icin sadece gezipte görmeye deger oldugunu devamli söylemekteyim. Halbuki kendim, bunlari hic gezipte görmemis olsam bile. Tessekkürler Diyarbakirli, böyle Manzaralari gürmemize yardim ettigin icin.
19.02.2014, 14:01 | #12 |
|
Cevap: Diyarbakır'ın Tarihi ve Resimleri
Güney Doğu Anadolu turu yapmayı çok isterim... Gaziantep, Diyarbakır, Urfa ve Mardin Görülmesi gereken yerler bence..
Diyarbakırı bu arada çokta beğendim... Teşekkürler Diyarbakırlı |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
amid, diyarbakır, diyarbakırın, olarak, resimleri, tarihi, ülkücü diyarbakır, yapılan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |