19.08.2013, 15:23 | #1 |
|
Fenerbahçe ve Ben
|
5 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2013, 15:29 | #2 |
|
Cevap: Fenerbahçe ve Ben
Lider olan her zaman sevilmez, kıskançlığın payı büyük
Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir. Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur.. Mustafa Kemal ATATÜRK Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz. Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun. Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa, kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım. İhsan Eliaçık |
4 Üyemiz ZeZe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2013, 15:30 | #3 |
|
Galatasaray şampiyon olmuş ama, her yerde Fenerbahçeli formalı gençler varmış.. Breh.
19.08.2013, 15:33 | #4 |
|
Aziz Yıldırım"ı dizilere transfer etmeleri gerek.
Cezaevinden çıktıktan sonra maşallah hiç hasta olmaz oldu.. |
3 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2013, 16:10 | #5 | |
|
Alıntı:
Sade sportif mi ? |
|
3 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2013, 16:20 | #6 |
|
Sen demek Fenerbahçe demek değil..
19.08.2013, 18:32 | #7 |
|
İyide bizim standart ölçülerimiz bu |
4 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2013, 19:24 | #8 |
|
Bence başkanı dahil hepsinin toparlanması lazım.Takım büyük olunca sağa sola çekiştireni çok oluyor.Acun bile burnunu sokmuş baksanıza
Başkanlar çok fazla müdahalede bulunmamalı aslında.Parasal finansmanı sağlıyorum diyerek takımı yönetmeye kalkmak biraz yanlıştır.Sanırım onun yaptığı da bir nevi diktatörlük gibi bir şey. Aziz Yıldırım kadar göz önünde olan hiçç bir başkan yok. Showmenliği bırakması lazım,yeteri kadar Fenerbahçe'yi yıprattı adını lekedi. Normalde hepsinde var olan bazı şeyler ön plana fazla çıkması yüzünden onunla beraber takımada zarar verdi,halâ da veriyor. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
aziz, başkan, fenerbahçe, kötü, takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |