09.06.2013, 23:33 | #1 |
|
Gezi Parkı ve Seçimler
Gezi parkında olaylar başlamadan yaklaşık 1 ay önce bulunmuştum. Bulunduğum zamanda ağaçlar kesilmesin Betonlaşma olmasın diyen insanların taksim meydanında masası vardı. İmza Topluyorlardı. Büyük bir kalabalık imza için sıraya girmişti..
Daha sonra hepimizin malumu Polise verilen emirle Gezi parkına DÜŞMAN KARARGAHINA yapılan bir baskın türü ile sabah 04:30'da baskın yapıldı.. Ağaçlar kesilmesin diye nöbet tutan insanlara coplu, gazı saldırı yapıldı. Ve sanki Düşman karargahı yok ediliyormuş gibi orada sabahlayan vatandaşların Çadırları ve tüm eşyaları ateşe verildi.. Yakıldı.. Hangi mantıkla yapıldığını anlamak çok güç... Daha sonra verilen tepkiler ve tepkiden ziyade HALKIN DESTEĞİ'nin artması üzerine geri adım atılarak meydan boşaltıldı.. Fiili durumda Malum dayatmacı ve zorba iktidar geri adım atmış göründü ama . bu durumu kendine yontarak seçimlerde başarılı olup seçimleri kazanarak , kendine fiili meşrutiyet sağladığını iddia ederek ÖZGÜR insanlara BALYOZ vurmayı düşünmekte... Yapılması gereken Bu mevcut zorbalığa karşı direnişin hiç bir zaman bitmeyeceğini, kararlılık ve demokratik bir şekilde süreceğini tüm dünyaya hissettirmek olmalı.. Seçim kazanmanın: İnsanlara Ben seçim kazandığıma göre bunlarda benim gibi yaşamalı diyen zihniyetin sosyopat, psikopat olduğu anlatılmalıdır ve anlamıyorsa anlayana kadar devam edilmelidir.. her yer taksim...... |
6 Üyemiz Conan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.06.2013, 02:56 | #2 | |
|
Cevap: Gezi parkı ve Seçimler
Alıntı:
|
|
Damon'in Mesajına Teşekkür Etti |
10.06.2013, 04:09 | #3 | |
|
Cevap: Gezi parkı ve Seçimler
Alıntı:
Hepsi güzelde, ya Alaturka olursa?. Icene edilir böyle Demokrasininde, "Resistan kafa" ütüleyince.
Etiketler |
gezi, insanlara, parkı, seçim, seçimler, taksim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |