|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
24.04.2013, 00:55 | #21 | |
|
Cevap: Erkek arkadaşınızın banyosunda...
Alıntı:
24.04.2013, 01:01 | #22 |
|
|
5 Üyemiz Persephone'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2013, 01:09 | #24 | |
|
Alıntı:
24.04.2013, 11:10 | #26 |
|
Evvela, "Hangi saç? Haa o şey ya... Geçen elektirikçi çağırdım da onundur. Kendisinin iyi derecede Rusça bilmesi tamamen tesadüf. Valla bak. Onu boş ver de, fıkra anlatam mı acık?", "Babaannemi şarjda unuttum ve acilen çıkmam lazım, balım." şeklinde saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum hakim bey.
Baktım yiyecek gibi değil, kaçarım.
24.04.2013, 11:12 | #27 |
|
Elektrik süpürgesinin borusu tıkanmıştı bende banyoda temizledim oradan kalma derim.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
7 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.04.2013, 11:24 | #28 |
|
Saç kıllarının üzerine suyu açar,bir elham,üç de gulhü okurdum)Bari şeytan çarpmasın))
Subutay elektrik süpürgesine nerden gitti o saçlar))
24.04.2013, 11:44 | #29 |
|
Bahane üretmeyi pek seven bi adam değilim. Böyle bi durumda da bahane üretmezdim. Zaten bahanelerin en kralını bile üretsen bir bayan seni dinlemez bile bu durumda Konuşsun alttan alacaksın, sakinleşsin anlat anlıyorlar fakat sinirlenince anlatma anlamıyorlar, tabi koyun gibi herşeye meee demeyelim de alttan almak en iyisi oluyor. Ben böyle yapıyorum %100 işe yarıyor
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
arkadaşınızın, banyosunda, boyalı, erkek, uzun, zamanda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |