|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
23.04.2013, 22:44 | #11 |
|
Cevap: Erkek arkadaşınızın banyosunda...
bi b.k yemişsem, daha da sıvamaya gerek yok, durumu anlatır , özür dilemem, yerim dayağımı , otururum...
23.04.2013, 23:45 | #12 |
|
Komşunun aslanı var da, kaçıp kaçıp bizim banyonun penceresinden içeri giriyor. Onun yelesinden düşmüş herhalde...
23.04.2013, 23:49 | #13 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
24.04.2013, 00:02 | #14 |
|
Çağırırdım banyoya işaret edip evet seni dinliyorum derdim herhalde.
|
24.04.2013, 00:10 | #15 |
|
Kuzenlerimden birinin saç boyası yaparken olmuştur derim..
Bakmayın öyle.. Gerçektende öyledir.. Ben dairedeyken gezmeye gelen sevgili kuzenlerim evi hareme çevirirdi bende gider başka yerde kalırdım o gece.. Sabah geldiğimde ise lavabo kıl tüy içersinde olurdu.. Dedim ya aile akrabalar harem gibi.. her taraftan kız fışkırıyor kaç düğün davetiyesi geldiğin haddi hesabı yok. Mesela bundan 2 ay sonra bir düğün daha var.. vay anasini satim.. |
24.04.2013, 00:24 | #16 |
|
Ben son derece sevimli bir ses tonuyla banyoya çağırırdım. Sonra da gülümseyerek kağıt havluyla tuttuğum saçı işaret edip "bu saç var ya bu saç, bana özgürlüğümü verdi, teşekkür ederim" deyip, yanağına bir öpücük kondurduktan sonra, hızla evden çıkardım Köşeyi döndükten sonraki durumumu yazmayayım ben
24.04.2013, 00:30 | #17 |
|
Daire bana ait olsaydı hiçbirini sokmazdım da işte emir büyük yerden..
İşin kötü yanı şimdi çok sevdiğim özlediğim boş olan o dairem.. İki tane üni öğrencisi kalıyor evet..(onlarda kız) Aristo söylediklerine tamamen katılıyorum.. Bu kız milleti banyoyu resmen cehenneme çevirir.. Kıl,tüy sanırsın her gün tüy döküyorlar te allam |
24.04.2013, 00:38 | #18 |
|
|
24.04.2013, 00:46 | #19 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
arkadaşınızın, banyosunda, boyalı, erkek, uzun, zamanda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |