|
Fıkra ve Gülmece Yazıları Nasreddin Hoca içerde, Temel ve Dursun eksik olur mu? |
|
Seçenekler |
08.03.2013, 19:03 | #1 |
|
Bittiğim An
Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu..Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler.
08.03.2013, 19:47 | #2 |
|
Cevap: Bittiğim An
Sen çok yaşa Afili,akşam akşam çok güldürdün beni
Hele buna koptum, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! |
08.03.2013, 19:52 | #3 |
|
Hep gül ablacım
08.03.2013, 19:53 | #4 |
|
Sağolasın Afili yüzümü güldürdün
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
08.03.2013, 21:08 | #6 |
|
Teşekkürler Afili. Hepsi de gerçekten bittiğin anmış
|
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
andı, benim, bittiğim, işte, pirinç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |