16.02.2013, 00:30 | #12 |
|
Cevap: Tekrardan Merhaba (Cem)
Hoşgeldiniz sayın Cem. |
16.02.2013, 00:32 | #13 |
|
Hoşgeldin Cem...
16.02.2013, 03:30 | #14 |
|
Insanlik arandigini duydun dimi Zaten Insanlar toplaniyor burada emi Neyimedir su ne bileyim Face´e mi Söyle Hosgeldin diyeyin burada Cem´i
16.02.2013, 03:45 | #15 |
|
Hoşgeldiniz.
Herkese, Herşeye, Yaşadıklarıma Verebilecek Bir Cevabım, Hesabım Oldu . Beni Sustura Bilene Aşk Olsun Dedim . Susturan Aşk Oldu ! Geldin "Elhαmdülillαh" Dedim .. Gittin Artık Sonsuza Dek "Tövbé Estağfurullαhımsın". Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var, Ve kahkahalara sarılmış anılarım. Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim. Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var. Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim, Gidene beddua edemeyen bir dilim var.. Yüreğimi korkak büyütmedim. "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir". |
5 Üyemiz İlk'el Aşk'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.02.2013, 18:02 | #16 | |
|
Cevap: Tekrardan merhaba
Alıntı:
(Klavyemde turkce karakter yok malesef ki) Hosgeldin mesajlariniz icin tesekkur ederim. |
|
18.02.2013, 19:36 | #17 |
|
Hoşgeldiniz. Keyifli formlar.
Herkese, Herşeye, Yaşadıklarıma Verebilecek Bir Cevabım, Hesabım Oldu . Beni Sustura Bilene Aşk Olsun Dedim . Susturan Aşk Oldu ! Geldin "Elhαmdülillαh" Dedim .. Gittin Artık Sonsuza Dek "Tövbé Estağfurullαhımsın". Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var, Ve kahkahalara sarılmış anılarım. Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim. Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var. Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim, Gidene beddua edemeyen bir dilim var.. Yüreğimi korkak büyütmedim. "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir". |
18.02.2013, 19:43 | #18 | |
|
Alıntı:
Okulu bitirip, çalışmaya başlamanasevindim..
18.02.2013, 19:49 | #20 |
|
Is sebebiyle geldim 3 haftadir burdayim.Yaklasik iki bucuk ay daha kalacagim. Cok kotu bir huyumdur, gezmeyi hic sevmem. Gidecegim bir barca-madrid maci var, onun resimlerini paylasirim tabiki
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
boru, burdayim, girmiyordum, merhaba, tekrar, tekrardan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |